Chráňte si to najcennejšie. Na svah jedine s okuliarmi Oakley

Dokonalá ochrana zraku. To sú snowboardové okuliare Oakley. Zabezpečujú bezkonkurenčné videnie v akomkoľvek počasí. Na trhu je široký výber farieb a sú dobre kombinovateľné s akoukoľvek helmou. Tieto okuliare disponujú toľkými vlastnosťami, že si ich už nikdy nebudete chcieť zložiť z hlavy. Pri jazde na svahu ich jednoducho musíte mať.

Snowboardové okuliare Oakley Canopy Stumped

Oakley okuliare sú určené predovšetkým pre snowboardistov, no na svoje si prídu aj lyžiari. Ak chcete pri jazde na svahu vidieť všetko, ste na správnej adrese. Vďaka okuliarom z tejto dielne budete mať výhľad pred a pod seba, ale aj na horizont. Dokonalé sklá vám odfiltrujú 100% UV žiarenia v každej nadmorskej výške. Sú dokonca tvorené protizahmlievacou úpravou a perfektne v nich prúdi vzduch. Okuliare Oakley sa chvália zbierkou patentovaných technológií, vďaka ktorej spĺňajú a predčia testovacie normy pre optickú čírosť, vizuálnu vernosť a odolnosť proti nárazom.

Snowboardové okuliare Oakley Flight Deck

Len to najlepšie

Najväčšou peckou je technológia Prizm, ktorá patrí medzi revolúciu vo videní. Po desaťročia trvajúci vedecký výskum dosiahol, že šošovky Prizm poskytujú dokonalú kontrolu priepustnosti svetla v dôsledku presného naladenia farieb. Maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť. Toto je presne to, čo pre svoje oči potrebujete.

Snowboardové okuliare Oakley Flight Deck XM

Absolútna špička

Novinkou sezóny sú okuliare Oakley Airbrake. Sú určené pre jazdcov, ktorí potrebujú veľké zorné pole. Obľúbite si ich pre ich dokonalý dizajn a viac zapustený priezor. Sú totálne ľahučké, trojitá pena po obvode zaručuje bezproblémové nosenie počas celého dňa a rám je tiež veľmi efektívny. Okuliare sa vám určite nezahmlia, pretože výrobcovia pri týchto okuliaroch mysleli skutočne na každý detail. Dokonca sa dajú ľahko meniť aj šošovky.

Snowboardové okuliare Oakley Flight Deck™ Seth Morrison Signature

Rýchla výmena

Okuliare Oakley využívajú technológiu SwitchLock, vďaka ktorej si môžete bezproblémovo vymeniť sklá. Využíva jednoduchý mechanizmus na uvoľnenie a okamžité namontovanie priezoru. To umožňuje jazdcovi držať krok s meniacimi sa svetelnými podmienkami. Tieto okuliare sú navyše ľahko kombinovateľné s väčšinou lyžiarskych heliem, pretože majú pás so silikónovými prúžkami, preto sa na helme ani nepohnú.

Ali

Zdroj: oakley.com


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise