Do plaviek Roxy sa jednoducho zamilujete

Aj toto leto si určite zamilujete plavky Roxy pre ich širokú paletu najrôznejších druhov, farieb a materiálov. Určite neprehliadnete pastelové odtiene, s rôznymi ornamentmi či kvetmi. Roxy plavky sú veselé a farebné - ako leto bez pochýb je - a doslova lákajú k vode.

 

Plavky Roxy Polynesia Knotted Surfer

 

Dvorný návrhár kolekcie pre Roxy sa inšpiroval oceánom, surfovaním a slnečnou Austráliou. V aktuálnej kolekcii preto nechýbajú rôzne farby plaviek, pripomínajúce more, slnko a relax. Ak túžite po jednofarebných kúskoch, vyberiete si z krásnych odtieňov pomarančovej, modrej, zelenej, fialovej, alebo klasickej čiernej. Trendom leta sú pastelové odtiene, ktoré lahodia opálenej pokožke. Samozrejme, že nechýbajú ani typické kvety, palmy, či rôzne etno vzory.

 

Bikiny Roxy Polynesia Mix

 

Ak patríte medzi ľudí, ktorí si chcú užívať život plnými dúškami a nebojíte sa experimentovať, v letnej kolekcii Roxy si určite prídete na svoje. Okrem klasických strihov plaviek v nej nájdete aj odvážnejšie kúsky, ktoré sa vám zapáčia hneď na prvý pohľad. Môžete siahnuť po nohavičkách, ktoré sú vysoko vykrojené, trojuholníkové, alebo majú na bokoch sexy rafinované strihy, ktoré čo to odhalia, no na druhej strane všetko ostane decentne ukryté. Dizajnéri mysleli ja na dámy, ktoré milujú tanga plavky, alebo túžia po väčšom opálení.

 

Bikiny Roxy Polynesia Knotted

 

Podprsenky pri dámskych plavkách sú vo viacerých variantoch. V aktuálnej kolekcii nájdete skvelé kúsky vhodné na opaľovanie, šantenie vo vode ale aj plávanie s odnímateľnými ramienkami. Pevne držia aj po odopnutí ramienok a tým pádom pri opaľovaní na pokožke nezanechajú biele miesta. Plavky sú vzadu sú buď na šnúrky, ktoré si ľubovoľne zviažete do uzla alebo s pevným zapínaním. Ramienka plaviek sú klasické, ako na podprsenke alebo na uväzovanie okolo krku. Odvážnejšie dámy môžu siahnuť aj po podprsenke s prekríženými ramienkami, ktoré sa dajú ľubovoľne nastavovať. Výstelky košíkov sú upravené tak, že si ich kedykoľvek bez problémov môžete vybrať, alebo zase vložiť späť.

 

Plavky Roxy Sunset Surfer

 

Dizajnéri plaviek mysleli aj na trendy hit a tým je kombinácia rôznych druhov vrchných a spodných dielov. Preto si bez problémov zvolíte vzorkovaný odvážnejší vrch a k tomu doladíte decentný jednofarebný spodok. V akejkoľvek kombinácií budete cítiť voľnosť, ktorú pri lete potrebujete.

 

Plavky Roxy Sunset Criss Cross

 

Roxy plavky sú vyrobené z príjemných, na dotyk jemných a pružných materiálov tak, aby pohodlne sedeli a zároveň poskytovali voľnosť pohybu. Väčšina plaviek je vybavených UPF ochrannou vrstvou, aby vaše telo chránili pred nebezpečnými slnečnými lúčmi. Plavky sedia akejkoľvek postave a po ich oblečení sa budete cítiť komfortne a skvelo.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise