Ambasadori skateboardingu!

Keď sa dve svetoznáme značky spoja a spravia kolaboráciu je to vždy poriadny odvar fashion prvkov. Tak teraz sa tak dohodli asi najkultovnejšie značky Skateboardingu a to VANS & INDEPENDENT Truck Co.. Tí čo žijú týmto skatepark štýlom určite vedia veľmi dobre o koho sa jedná. A keďže tieto dve značky sú stále na vrchole tak sa rozhodli na 40. výročie, že nám prinesú kolekciu, s ktorej padneme na zadok. Kolekcia VANS x INDEPENDENT kombinuje emblémickú šachovnicu VANS s krížom loga INDEPENDENT. Táto kolekcia je rozsiahlejšia ako ostatné čo boli pustené do éteru a asi si viete predstaviť, ako sa posunula kvalita, keď sa do toho pustia takýto dvaja giganti v skateboardingu.

V tejto kolekcii Vans x Independent sú unikátne detaily, ktoré boli použité na klasickej obuvi, ako je Sk8-Hi Pro a Slip-On Pro spolu s vlastným vyhotovením podpisovej topánky Tony Trujillo, TNT Advanced Prototype. Každý štýl obuvi stelesňuje vzhľad a nádych Independent Truck s kovovými striebornými doplnkami a gumovými podrážkami, kopírujúci priesvitný a lesklý oranžový odtieň, ktorý je výnimočný aj pre puzdra od Indy.

Vans kolekcia

Boty z tejto kolekcie ponúkajú spojenie funkčnosti so štýlom, ktorá poskytuje fanúšikom partnerstva plnohodnotnú sadu funkcií na skate. Každý model obuvi Vans x Independent využíva osvedčenú technológiu Vans, ktorá ponúka odolnosť a podporu integráciou stien UltraCush ™ HD a UltraCush ™ Lite 3D pre silnú ochranu pred nárazom, zvršok vystužený Duracap pre dlhšiu životnosť a originálne Vans waffle podrážky pre najlepšiu priľnavosť na skate.  

Vans tenisky

Sortiment oblečenia v tejto kolaborácii je doposiaľ najväčší. S takmer dvadsiatimi modelmi oblečenia. Je to zmes vintage a retro štýlu spojená v grafike, ktorá zachováva nadčasovú estetiku. Kolekcia ponúka mikiny Vans Versa a Authentic Chino nohavice, tkanú flanelovú košeľu, tričká, kombinézu, ponožky, trucker šiltovky. Kompletná uniforma na SKATE. Všetky produkty sú doplnené spoločným logom Vans X Independent, ktoré to zviazalo všetko dokopy.

Independent tričká

independent kolekcia

S odkazom, ktorý sa rozvíja od roku 1978, Independent zostáva jednou z najväčších a najdôveryhodnejších spoločností na svete. Vans a Independent podporili silnú líniu talentov profesionálnych skateboardistov, a pomohli im dosiahnúť ich ciele a sny.

 

 


Zdroj: Vans blog.

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise