Back to school jedine so štýlovým batohom

Hoci sa to ešte nezdá, začiatok školy je za dverami. Nový školský rok je pre trendy ľudí výzvou, ukázať pred ostatnými svoj talent na nosenie najhorúcejších noviniek. Batohy z dielne Dakine sú preto presne to, čo potrebujete. Sú cool, moderné, dizajnové, nadčasové a vyrobené špeciálne pre potreby mladých ľudí. Majú množstvo vychytávok a výborne premyslený úložný priestor vás chytí za srdce.

Dakine batohy Prom 

Dakine patrí medzi najznámejšiu a najobľúbenejšiu značku milovníkov alternatívnych športov. Je to firma so sídlom v Oregone, ktorá ponúka najucelenejší sortiment športového oblečenia zameraného na snowboarding. Nebolo to ale stále tak. Spoločnosť Dakine založil v roku 1979 Rob Kaplan na Hawaii a zameriavali sa na surfing a windsurfing, až neskôr sa začali špecializovať na snowboarding. O niekoľko rokov neskôr Dakine predstavili Heli Pack –  vôbec prvý batoh zakladajúci novú generáciu malých a funkčných ruksakov. V roku 1998 na trh uviedli batoh Heli Pro, ktorý je od vtedy najpredávanejší a najviac kopírovaný batoh všetkých čias. Dnes Dakine ponúka ruksaky na voľný čas, do mesta a veľmi populárne školské batohy.

Školáci ho musia mať

Každý kúsok, ktorý Dakine predáva je vždy navrhnutý s ohľadom na čo najdokonalejšiu funkčnosť a kvalitu. Aj preto ho milujú všetci mladí ľudia. Dakine ponúka najväčší výber modelov batohov pre študentov s objemom 13 až 36 litrov, ktoré uspokoja každého požiadavky.

Batohy Dakine sú jednoduché, ale veľmi praktické. Ruksaky majú veľký hlavný priestor, kde sa zmestia aj veľké zošity A4. Väčšina z nich už obsahuje priehradku na notebook či tablet. Vždy majú predné vrecko, ktoré je na zips s priehradkou a poskytuje priestor aj pre mobil, peračník a slnečné okuliare. Batohy majú vystužený chrbát a výškovo nastaviteľné popruhy čo je zárukou pohodlia aj pri plnom naložení.

Dakine batohy

Niečo pre nežnejšie pohlavie

Na svoje si bez problémov prídu aj študentky. Dakine vytvoril nie len jednofarebné prevedenia batohov, ale aj také, ktoré vás vytrhnú z davu jednoduchosti a zamerali sa presne na ženské požiadavky. Nádherný je čierny batoh s farebnými kvietkami Dakine 365 Pack s objemom 21 litrov. Krásny farebný je aj ruksak Dakine Ohana v kombinácii sivej, oranžovej a hnedej. Ak naopak túžite po modrenom hranatom vzhľade, určite siahnite po svetlom Dakine 365 Pack.

Batoh Dakine Garden s kvetovaným vzorom

Len pre praktických chlapov

Chlapom sa určite zapáči praktický sivo bordový batoh Dakine Factor, ktorý má polstrované puzdro na notebook (15“), bočné sieťované vrecká, vrecko na okuliare, vreckový organizér či nastaviteľný hrudný popruh. Maskáčový Dakine Mission Mini je zase určených pre študentov, ktorí vedia, čo chcú. Chlapci, ktorí majú naopak radšej klasiku si určite vyberú jednoduchý, no stále veľmi trendy modrý Dakine Campus.

Batoh Dakine Campus s maskáčovým vzorom

Batoh Dakine Campus maskáčovým, detail na vrecko na okuliare


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise