Bielo-čierna Klasika

Stará škola je hitom aj tejto sezóny a pokiaľ ide o obuv, klasika nikdy nevyjde z módy.  Vans tenisky boli od roku 1970 typickou obuvou pre skaterov a kolekcia Old Skool (volaná aj Vans # 36) bola prvá skateová topánka s koženými bočnými panelmi.

 

Vans Old skool

Klasický old skool dizajn s ikonickým pruhom na boku a vulkanizovaná waflová podrážka. Je to kombinácia, ktorá robí z Old Skool tenisiek niečo unikátne a veľmi obľúbené. Táto klasika stála pri zrode skateboardingu a zároveň sa stali partnerom mnohých kolaborácií. Vans Old Skool by mali byť povinnou súčasťou každého, kto má v srdci aspoň kúsok skate alebo fashion cítenia.

Vans Old Skool

Vans Old Skool Pro

Vyzerajú síce podobne ako klasické Old Skool, ale ponúkajú omnoho viac. Zvršok je z hrubšieho a kvalitnejšieho materiálu (výberová koža), ktorý už čo to vydrží. Pevnejší materiál na podrážke a vyšší outline je vhodný najmä na skate. Model Pro má aj pevnejšie šitie a kvalitnejšie a pevnejšie šnúrky, ktoré spolu s pohodlnejšou vložkou len umocňujú pocit komfortu a pohodlia.

Vans Old Skool Pro

Vans Old Skool Platform

Nezabudli sme ani na dámy. Vans Old Skool Platform ponúkajú klasický dizajn s nádychom nových trendov v podobe platformy. Tá je na teniskách momentálne veľkým trendom a v spojení s klasikou Vans by nemali chýbať v žiadnom ženskom botníku.

Vans Old Skool Platform


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise