Buď športová, ležérna alebo sexi. S tielkami a topmi (od) Roxy

Zima je už definitívne het a slniečko sa na nás usmieva čoraz častejšie a odvážnejšie. Je preto načase vytiahnuť letné oblečenie. Roxy ti ponúka tielka a topy, s ktorými budeš šik počas celého dňa.

Športové ráno

Či je to len krátky ranný jogging alebo polhodinka jógy, prečo nebyť štýlová? Roxy ti ponúka Grenadin Island, top športového strihu vpredu, no s rafinovaným prekrúteným detailom na chrbte, s ktorým určite zaujmeš. Top má krátky strih, siaha nad pupok a tak skvele vynikne tvoje vyšportované bruško. Vďaka elastanu a úzkym ramienkam obopne tvoju postavu na správnych miestach.

 Roxy fitness

Hľadáš niečo voľnejšie? Tielko Roxy Mint Sugar D so širokými ramienkami v krásnej  mentolovej farbe s unikátnym čipkovým detailom na chrbte môže byť tvoja šálka kávy.

Aj na kávu s kamoškami

Počas dňa teploty stúpajú, najvhodnejšie je preto vzdušné, ležérne oblečenie, v ktorom sa budeš cítiť pohodlne. Tu skvele poslúžia tielka a tých ponúka Roxy skutočne veľké množstvo. Od tielok klasického strihu, cez tie so zaujímavými dizajnovými vychytávkami, až po tielka s aplikáciou z čipky. Vyber si sama, na aký štýl máš práve chuť a náladu, keď budeš s kamoškami popíjať svoj obľúbený nápoj vonku na terase.

Večerné zvádzanie

Večer je síce chladnejšie, ale pod mikinu či sveter sa hodí mať niečo ľahké, keďže v klube bude určite teplo. Ponúkame ti Local In the Sky, model od Roxy, v ktorom budeš zvodná na parkete, aj mimo neho. Toto tielko má voľný, vzdušný strih, tenučké ramienka s viazaním na chrbte a hlboký výstrih. Je jedno, ktorú z troch farieb si vyberieš, či bielu, béžovú alebo čiernu, drinky a pozvania na rande sa len tak pohrnú. Guaranteed by Roxy :)

 Roxy šaty

Daj nám vedieť do komentárov, aký štýl ti najviac vyhovuje. Máš radšej športový, ležérny alebo si zvodná po celý deň? Tešíme sa na tvoj príspevok. :)


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise