DC školská snowboardová liga 2019 v Jasnej

Projekt ŠKOLSKEJ SNOWBOARDOVEJ LIGY sa na slovensku predstavil po prvý krát v zimnej sezóne 2018 zo zámerom prilákať čo najviac školákov na snowboard a ukázať im cestu ako zmysluplne tráviť volný čas v spojitosti s prírodou s možnosťou objavenia vášne ktorá už od počiatkou snowboardingu sprevádza nadšencou tohto športu.

 

ŠKOLSKÁ SNOWBOARDOVÁ LIGA je organizovaná úsekom snowboardingu SLA a inštitúciou školský šport ktorá dokázala osloviť stovky škôl s týmto projektom a prilákať deti v školskom veku na snowboard .

 

Kedže tento projekt je určený snowboardistom všetkých výkonostných kategórií vo veku od 6 do 18 rokov tak v sezóne 2019 sa budú mať možnosť školáci predviesť tak isto ako tomu bolo aj minulú zimnú sezónu v diciplínach slalom a boardercross v troch kolách 15.1. , 23.2. , 13.3. v našom najlepšom zimnom stredisku na slovensku a to v Jasnej pod Chopkom konkrétne v stredisku Otupné v DC snowparku ktorý patrí k absolutnej špičke v širšom okolí aj za hranicami Slovenska .

 

Novinkou tejto sezóny je že ŠKOLSKÚ SNBOARDOVÚ LIGU zastrešia silné značky a to DC Snowboarding značka s dlhoročnou trdícou ktorá je prezentovaná tými najlepšími snowboardistami vo svetovom meradle s produktami ktoré po kvalitatívnej aj dizajnovej úrovne patria už dlhé roky medzi absolutnú špičku svetových značiek vyrábajúcich snowboardovú a skateboardovú výbavu .

Ďalšou značkou je BOARDPARADISE sieť slovenských predajní a eshopu ktoré ponúkajú top produkty svetových značiek nie len na snowboard a skateboard ale taktiež štýlové a trendové oblečenie na každú príležitosť ktorú žívot ponúka .

 

Všetky potrebné informácie týkajúce sa ŠKOLSKEJ SNOWBOARDOVEJ LIGY v sezóne 2019 môžete nájsť na webovej stránke www.slovak-ski.sk

 

školská snowboardová liga

 

Zapoj sa aj do našej sútaže na INSTAGRAME

 

Stačí ak Odfotíš hustú fotku v DC parku počas závodu školskej snowboardovej ligy

oteguj #diktujskolskuligu @boardparadis.sk

 

Ak nazbieraš najviac lajkov po celej sérii vyhráš dosku od DC Shoes.

 

Zapoj sa – TU-

 


Zdroj: text - Marek Hliničan

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise