Farebná jeseň je tu. A s ňou rovnako farebná kolekcia Roxy

Mikiny a svetre, ktoré ťa zahrejú

Pohodlné, mäkké a teplučké, ideálne na príjemný večer pri čaji s kamoškami alebo vo dvojici. Také sú najnovšie svetríky od Roxy. Ak sa chceš cítiť žensky a zároveň sexi, vyber si jeden z ponúkaných kúskov, napríklad pletený Roxy Glimpse Of Romance v jemne ružovej farbe alebo čierny Roxy Bubbles Story so zvýšeným golierom a dĺžkou nad kolená.

Roxy šaty

Ak máš radšej športový štýl, určite oceníš široký výber mikín rôznych typov a farieb. Máme coolové modely s kapucňou, napríklad model True Harmony B v neodolateľnej kombinácii bielej a sivej farby alebo so zapínaním vpredu. Čekni napríklad Dress Like You Re Colorblock vo farbe Coral Cloud so zaujímavými detailami na šnúrkach alebo fleeceovú mikinu Electric Feeling v krásnej “odalisca” farbe.

Technické oblečenie pre športové dušičky

Aktívne športuješ? Tak potom čekuj technické mikiny Roxy! Tento rok ich je toľko, že je ťažké si vybrať. Modely Harmony a Cascade sú na výber v niekoľkých farebných prevedeniach, ich žiarivé farby rozjasnia aj tie najsmutnejšie jesenné dni. Ak rada tráviš čas vonku aj keď teploty klesnú, nasledujúce kúsky ťa udržia v teple. Roxy Frost a Roxy Eskimo sú parádne mikiny na zapínanie vpredu so skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami. Sú ľahké, priedušné a skvele vyzerajú, navyše sa dajú nosiť od skorej jesene do neskorej jari.

Roxy zimná bunda

Vybav sa na zimu už teraz

Pokiaľ sa túto zimu chystáš na svah, Roxy ťa oblečie od hlavy po päty a je jedno, či si nováčik alebo ostrieľaná lyžiarka, či boardistka. Čekni napríklad zimné bundy a vyber si farbu, ktorá sadne tvojmu štýlu. O kvalitu nemusíš mať strach, všetky majú fantastické termoizolačné vlastnosti, sú vodotesné a nenechajú ťa v štychu ani v tej najväčšej zime. Sú vybavené technológiami Warmflight a Dry-Flight, o ktorých sme viac písali tu.

 

To isté platí aj o snowboardových nohaviciach, ktoré ponúkajú presne to, čo na svahu potrebuješ. Skvele hrejú, sú nepremokavé, úžasne pohodlné, trvácne a navyše skvele vyzerajú.

Roxy čiapka

Žiaden ski outdoorový outfit by nebol úplný bez praktických doplnkov. Je jedno, či zháňaš rukavice, čiapku alebo nákrčník, aktuálna ponuka Roxy je taká široká, že si určite vyberieš.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise