Fila strikes back! Svetoznáma značka opäť v ponuke.

Športové oblečenie Fila je na trhu už vyše 100 rokov a patrí nielen k najobľúbenejším, ale aj najlepším značkám. U nás zažíva malý comeback a tešíme sa, že si ju budeš môcť kúpiť nielen v našom e-shope, ale aj v v kamenných predajniach. Poď sa s nami mrknúť, na čo sa môžeš tešiť.

Značku Fila asi netreba nikomu predstavovať (no my to aj tak spravíme, ha!). Spolu so značkami ako Adidas a Nike patrí k najznámejším výrobcom športového oblečenia vo svete. Vznikla v roku 1911 a hoci ju dnes vlastní kórejská spoločnosť, jej korene sú v Taliansku. Možno by doteraz vyrábali iba spodné prádlo, ale v 70-tych rokoch ich začal podporovať tenista Björn Borg (že neviete, kto to je? Tak šup na wiki, nevzdelanci!) a značka začala vyrábať športové oblečenie. Jej obľúbenosť raketovo stúpla a odvtedy je vlastne stálicou na trhu.

Fila logo

Pre značku je typické jej ikonické logo, ktoré kraľuje takmer každému modelu. Veď kto by nepoznal modré, či biele písmo s písmenom F s červenou hornou čiarou a trojuholníkovým A na konci? Je elegantné, je nadčasové a vyzerá skvele na každom type oblečenia.

Fila ružové šľapky

No a predsa vás o takúto značku neochudobníme! Keďže sa na nás nezadržateľne rúti leto a teploty vonku závratne stúpajú, ponúkame ti šľapky a žabky Fila, ktoré sa svojim tvarom a prevedením radia k ďalším ikonickým výrobkom tejto značky.

Fila šľapky

Tam ale samozrejme nekončíme. Už onedlho si budete môcť objednať aj tenisky, oblečenie a to za skvelé ceny, o čom budeme, ako inak, informovať na našom Facebooku.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise