Hravá, zábavná, štýlová: Vans a Disney vytvorili spoločnú kolekciu

Patria k tvojim obľúbencom z detstva Mickey Mouse, Donald Duck, Macko Pooh alebo psíky zo 101 Dalmatíncov? Zbystri pozornosť, pretože tvoja obľúbená značka spája sily s Disney!

Disney hrdinovia boli veľkou súčasťou detstva každého z nás. Milujeme ich natoľko, že to čas od času nevydržíme a svoju obľúbenú rozprávku si po stý raz znovu pustíme na videu. Teraz prichádza naša chvíľa. Svojich obľúbených hrdinov z detstva môžeme konečne nosiť všade so sebou.

Kolekciu tvorí pestré osadenstvo

V novej Disney kolekcii od Vans sa stretnete s tým najlepším, čo Diesney v minulosti priniesol. Imponuje ti viac Mickey Mouse alebo jeho slečna Minnie? Priestor dostali aj ich kamoši – Káčer Donald, Macko Pooh, Goofy a Pluto.

Čo ti táto milá kolekcia prináša?

Dievčenskú kolekciu má „pod palcom“ spomínaná Minnie Mouse, ktorej oblečenie je ladené do ružova. Vyber si z krásnych dizajnov tričiek, topánok, snap backov, batohov, ponožiek a ďalších doplnkov.

Chalanským veciam kraľuje Mickey s kamarátmi. V tejto kolekcii prevláda tmavomodrá a čierna farba. Aj chalani majú na výber množstvo kusov oblečenia, topánok a doplnkov.

Bola by škoda, ak by táto kolekcia bola venovaná iba veľkým ľuďom. Preto ju Vans prináša aj do detských šatníkov. Topánky v roztomilých veľkostiach, malé čapice a ponožky. Vyberie si každý malý imidžista.

Disney hrdinov nájdeš aj v Board Paradise

Ak ťa nová Disney kolekcia od Vans chytila za srdce, nečakaj a navštív náš web alebo kamennú predajňu. Na našich vešiakoch a poličkách nájdeš to najlepšie zo sveta Vans a Disney. Poponáhľaj sa, tieto pekné veci sa míňaju ako teplé rožky.

 

Vans kolekcia 101 dalmatíncov

 

Prečo nakupovať u nás?

Na trhu so snow a skate oblečením sme už 11 rokov, takže máme kopu skúseností. Okrem toho máme skladom takmer 5000 produktov. Tvoj nový kus oblečenia z Disney kolekcie ti príde domov už do 3 pracovných dní. Navyše ak nakúpiš nad 50 eur, poštovné platíme my.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise