Koro Skate Cup a Nonstop Basketball 24 hodín

Ak nevieš, kam zamieriť teno víkend, máme pre teba rovno dva zaujímavé typy! 

Ak si niekde v okolí Bardejova, určite nevynechaj KORO SKATE CUP, ktorý sa uskutoční v sobotu, 1.7. Je to multižánrove podujatie, ktorého súčasťou je súťaž v SKATEBOARDINGU a STOLNOM FUTBALE. O umeleckú vložku počas celého podujatia sa postarajú WRITERI, ktorí budú mať k dispozícií cez 150 metrov plochy na maľovanie. 
Stánky s handmade výrobkami, miesto na prezentovanie lokálnych umelcov a jednotlivých komunít, výčap piva....
Po ukončení obidvoch súťaži si dáme HROMADNÝ PRESUN na koncert do HRUBEJ BAŠTY. Všetci, ktorí zavítajú so skateboardom na súťaž, tak už teraz môžete byť naspeedovaný. Dáme si POJAZD cez mesto na koncert. BERTE VŠETCI SKATE!!!
Koncert začne 21.30 : CHILL CREW - rap (Bardejov) 
ZLY FUNK - rap (Bardejov)
STRANA VÝCHODNÁ - rap (Prešov)
DJ CYCLES - DnB (Levoča)

Koro skate cupNonstop Basketball 24 hod. 

24 hodinový basketbalový zápas jedinečný nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe. V roku 1999 obdržal oficiálny CERTIFIKÁT - slovenské rekordy. Zápas sa riadi pravidlom: nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa a vydržať hrať basketbal celých 24 hodín. So železnou pravidelnosťou sa organizuje už viac ako 20 rokov a doteraz sa nikdy nestalo, že by sa neuskutočnil, preložil alebo nedohral.

Zápas sa odohráva v obci Nedožery-Brezany na základnej škole - 5km od mesta Prievidza. Hrá sa na ihrisku s umelým osvetlením, v prípade zlého počasia v telocvični.

Zápasu sa zúčastňujú dve družstvá - domáci NBA ( Nedožersko-Brezanskí amatéri) proti PDbasket (predtým Septima, družstvo niesie názov tejto webovej stránke). Za každé družstvo môže hrať maximálne 50 hráčov (väčšinou býva na súpiske 30-40). Každoročne sa ho zúčastňujú okrem bývalých basketbalistov a amatérov aj známy terajší extraligový profesionáli.

Zápas sa hrá od 10:00 hod. jedného dňa do 10:00 hod. druhého dňa bez prestávky!

Basketball

Tak čo povieš, kam si pôjdeš užiť si sobotu? :)


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise