Kvety sú jednoducho in

Dámy odpadnete! Ešte nie je všetkým letným dňom koniec, preto si slnkom zaliate kvetinové polia doprajte aj na oblečení. Adidas prišiel na trh s opäť perfektnou kolekciou, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Kúsky FloralitaJardim sú presne to, čo vás chytí za srdce. Trendy farebné kvety a mandaly teraz fičia a vy ich musíte mať. Celá kolekcia je jednoducho božská.

Kvetinové tričko a leginý značky adidas 

Obľúbená športová značka Adidas v poslednom čase stavila na viacfarebné kolekcie. To isté platí aj pri tej najnovšej - Floralita a Jardim. Perfektná potlač módnych kúskov nevznikla náhodou. Grafika bola navrhnutá v spolupráci s brazílskou značkou The FARM Company a vyznačuje sa mozaikovou potlačou s farebnými kvietkami a mandalami. Na oblečení sa vyníma grafika žltých, oranžových, svetlomodrých a ružovkastých kvietkov. Pri celej kolekcii tričiek, mikín, šiat a legín sa dizajnéri hrajú s kontrastom bielej pri Florarite a čiernej pri Jardime. je len na vás, ktorá vás viac dostane. Navyše sa všetky kúsky dajú perfektne kombinovať. Určite neoľutujete!

Tričko adidas Jardim

Tričká si zamilujete

Na bielom tričku voľného strihu Adidas Floralita s okrúhlym výstrihom sa decentne v spodnej časti vynímajú pôvabné kvietky, ktoré z neho robia chodiace umelecké dielo. Na rukávoch nechýbajú typické tri prúžky a na hrudi logo Adidas. Druhé tričko z tejto kolekcie má zase rovný strih a lichotí ladným ženským krivkám. Na tomto tričku s vyhrnutými rukávmi dominuje vzor kvetov vo veľkom trojlístku. Kontrastom k dvom bielym tričkám sú naopak čierne tričká Adidas Jardim, ktoré majú potlače na rovnakých miestach, len použili iné kvietky. Dizajnéri skutočne trafili klinec po hlavičke.

Krátke šaty značky adidas s kvetinovým vzorom

Šaty, ktoré lichotia postave

Nahoďte sa do pôvabných dámskych šiat Adidas Floralita a vyrazte do ulíc vo veľkom štýle. Dlhé šaty majú tenké ramienka, oválny výstrih, ich vzhľad dotvára čierne logo trojlístka na hrudi a majú bočné rozparky na leme. Tvorcovia ale mysleli aj na dámy, ktoré milujú mini šaty, pri ktorých vyniknú nohy. Majú celoplošnú potlač kvetov a detail tvorí veľká gumená potlač s logom trojlístka vpredu. Predávajú sa vo veľkostiach 34 až 38.

Mikiny do horšieho počasia

Na športovanie alebo len tak do mesta môžete využiť aj nádherné mikiny. Biela Adidas Floralita TT má podšívku zo sieťoviny, je vyrobená z lesklého trikotu, jej vzhľad dotvára kontrastné logo na chrbte, má zapínanie na zips, vrúbkovaný bejzbalový golier a vrúbkované manžety a lem. Naopak Adidas Jardim A TT predstavuje dokonalú fúziu kultového dizajnu a modernej mozaikovej potlače. Táto tepláková bunda je inšpirovaná legendárnym modelom Firebird a vyznačuje sa grafikou mandál a kvetín. Tiež má zapínanie na zips, vysoký stojatý golier, vrúbkované manžety a lem a vyšívané logo na hrudi.

Dievča v kvetinovej kolekcii adidas Floralita 

Pre milovníčky legín

Sexy biele obtiahnuté legíny Adidas Floralita Tight s celoplošnou potlačou sú určené nie len na fitness, ale aj na pochválenie sa svojou postavičkou. Sú vyrobené z mierne elastického pohodlného džerseja a dokonale sa prispôsobia. Naopak čierne legíny už nemajú potlač na celej ploche, ale kvetinový vzor je iba v troch pásikoch na bokoch. V spolupráci s organizáciou Better Cotton Initiative vďaka týmto legínam Adidas prispieva k ekologickejšiemu pestovaniu bavlny.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise