Lepšie už ani nemôžu byť! Predstavujeme tenisky Converse Chuck Taylor II

Fanúšikova Conversiek pozor! Na trhu sú tenisky Converse Chuck Taylor II. Ide o vylepšené klasické Conversky, ktoré majú úplne vynovenú podrážku ako aj vložku. Teniska bola vylepšená z hľadiska pohodlia pri nosení, ale ponúka známy vzhľad klasiky. Chuck Taylor II je revolúcia, na ktorú čakali milióny ľudí po celom svete!

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star II

Milovníci pohodlných Conversiek, ktorí sú nimi jednoducho posadnutí chcú každý rok niečo viac. Chcú tenisky, ktoré spĺňajú požiadavky života v štýle „byť neustále v pohybe". Výrobcovia ich nenechali dlho čakať a prišli s novinkou, ktorá vám vyrazí dych. Topánky Converse Chuck Taylor II sa odlišujú od bežných Converse predovšetkým vďaka stielke Lunarlon, super mäkkej podšívke z mikro semišu, protišmykovým jazykom, povrchom z prémiového plátna, spevnenej päte a špičke, vulkanizovanej podrážke a vetracími dierkami pre lepší odvod vlhkosti.

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star II

Tenisky Converse sú obľúbené najmä u mladých ľudí, pre ktorých sa stali ikonou popkultúry. Okrem viac ako 100-ročných nízkych tenisiek, tvoria klasiku už desiatky rokov aj vysoké Converse All Star, ktoré v novej kolekcii dominujú. Stále sú nadčasové, ideálne sa hodia do šatníku žien aj mužov pretože patria medzi mestské unisex tenisky. Sú vhodné na každodenné nosenie, ale na svoje si prídu aj skejteri.  

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star II

Klasika je len jedna

Obľúbený čierno – biely model  je vylepšený mikro-velúrovou podšívkou aj na jazyku pre maximálny komfort, na bočnej strane sa nachádza tradičné logo Chuck Taylor na tkanej nášivke, model je vyrobený z kvalitného plátenného materiálu, absolútnou novinkou je tiež vnútorná stielka Lunarlon pre vynikajúce odpruženie a podporu klenby nôh. Nájdete ich vo vysokom ale aj nízkom strihu. Tento model má množstvo fanúšikov, ktorí by ho nevymenili za žiaden iný.

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star II

Netradičné kombinácie

Trošku nezvyčajnou kombináciou farieb sú Conversky bordové s bielou hrubou gumenou podrážkou. Opäť sú dostupné vo vyššom ale aj klasickom nízkom strihu. Uchvátia vás svojim pohodlím, ľahkosťou a univerzálnosťou. Na boku nesmie chýbať tradičná nášivka. Perfektné sú aj sivé topánky, ktoré možno jednoducho zladiť s každou mestskou štylizáciou alebo vždy, keď chcete prelomiť oficiálny štýl.

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star II 

 

Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise