Najväčšia ponuka DC Shoes na Slovensku: Zvládneš si vybrať?

Dvaja chalani, ktorí si žijú svoj sen...

Vedel si, že „DC“ bola pôvodne skratka pre Droors Clothing? Tohto názvu sa však zakladatelia neskôr vzdali a ďalej fungovali pod už dnes legendárnym názvom „DC Shoes“. Túto nesmierne obľúbenú značku založili v roku 1994 dvaja kamaráti – profesionálny jazdec rally Ken Block a Damon Way. Od začiatku kladú veľký dôraz na výrobu topánok, ktoré vyhovejú prísnym požiadavkám ľudí žijúcich vo svete extrémnych športov.

Od vzniku DC Shoes je to dnes už viac ako 20 rokov. V roku 2004 túto značku kúpil austrálsky gigant – Quiksilver. Dôležité však je, že DC Shoes aj naďalej produkuje mimoriadne kvalitné oblečenie, obuv a doplnky.

V súčasnosti sa táto spoločnosť venuje primárne oblečeniu a obuvi pre skateboarding a snowboarding. O tom, že ich veci patria k tomu najlepšiemu, ťa presvedčí dlhý zoznam profi jazdcov, ktorí hrdo nosia značku DC na svojom oblečení.

DC Lynx

V roku 1998 DC zvýšilo laťku s Lynx a vytvorilo jednu z najikonickejších skate topánok všetkých čias. Užší, zjednodušený model Lynx Zero je nabitý všetkými chválami z originálu, ale cenovo dostupnejšom profile. Lynx Zero, obľúbený štýl DC profesionálov Johna Shanahana a Kevina Bilyeua, naďalej posúva hranice a pozerá sa do budúcna.

DC Manteca

Remastrovaný model Manteca 4 S ponúka množstvo vylepšení zameraných na skateboarding. Zvršok SUPER SUEDE™ a podošva SUPER RUBBER™ vydržia dlhšie a odolajú opotrebeniu gripu. Do vnútra výrobcovia pridali ekologickú ochranu proti nárazu našich nožiek - vložky IMPACT-ALG™ vyrobené  z rias. DC Manteca je obľúbená teniska medzi tímovými jazdcami Alexisom Ramirezom a Ishom Cepedom, DC Manteca ponúka perfektnú rovnováhu medzi odolnosťou a cenovou dostupnosťou.

DC Manteca

DC Crisis 2

Crisis 2 je splneným snom každého skatera. Je to perfektný mix štýlu, jednoduchosti a úplnej skateriny. Výkonná podrážka DC Crisis 2 ponúka tú správnu rovnováhu medzi pocitom z dosky a ochranou proti nárazu. A aby bola odolnejšia, pridali do nej SUPER SUEDE™ a SUPER RUBBER™ a prepracovali zvršok tak, aby mal menej švov v kritických oblastiach opotrebovania. Takže získate dlhšie trvajúce, ale cenovo dostupnejšie skate topánky.

Vieš kde si vyberieš najlepšie?

Blíži sa leto, potrebuješ nové tričká, mikiny, topánky, batoh alebo čiapku? V Board Paradise nájdeš najširší výber topánok, oblečenia a doplnkov značky DC na Slovensku. Nakupuj so zľavou až 70 %, alebo si pozri vypimpované veci z najnovšej kolekcie. Ak preferuješ nákup oblečenia v kamennej predajni, navštív naše predajne v Trenčíne, Prievidzi alebo Prešove. Na sklade toho máme naozaj kopu, dokážeš si z takého množstva určite vybrať.

Nakopni sa k výkonom

Určite nám dáš za pravdu, že skateboarding spolu so snowboarding patria k tým najkrajším športom vôbec. Dokazuje to aj najnovšie video z dielne DC Shoes, kde uvidíš tých najlepších z najlepších robiť to čo milujú zo všetkého najviac. Buď súčasťou tejto bandy so značkou DC Shoes.

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise