Narveš do nich všetko, od notebooku po čivavu. Tieto batohy jednoducho využiješ všade.

DAKINE

“Kúp mi nejaký ruksak.”

“A jaký?”

“Ja nevim. Dáky, ne?”

Tak dostal Dakine.

Dakine je jedna zo značiek, ktorá je skôr známa medzi ľuďmi, ktorí sa tak-nejako viac pohybujú vo svete outdooru a hľadajú to najlepšie. Ostatní o nej počuli buď len zbežne alebo vôbec. A je to škoda. Táto značka totiž ponúka to najlepšie, čo môžeš na trhu so športovým oblečením a doplnkami zohnať. Vyrobené z najkvalitnejších materiálov, batohy Dakine obsahujú množstvo vychytávok, ako sú obal na tablet, organizér, reflexné prvky, navyše navrhnuté s ohľadom na outdoorové využitie.  

Pri pohľade na výrobky Dakine človeka napadnú dve veci. Krásny dizajn a funkčnosť. Platí to, samozrejme, aj o batohoch. Firma ponúka obrovské množstvo modelov. Otvor si ich ponuku a budeš sa cítiť ako Alenka v ríši Divov. Toľko tvarov, veľkostí a farebných prevedení majú snáď už iba intimshopy. Sú veľmi praktické a najlepšie na tom je, že Dakine zašli tak ďaleko, že dizajn ich batohov nie je striktne obmedzený na spôsob využitia. To znamená, že batoh na snowboard využiješ aj ako super imidžový batoh do školy alebo batoh pre notebook. A to platí o modeloch pre baby, aj pre chalanov.

Čekni napríklad tento model:

Batoh Dakine Woman’s Mission 25L

Hovorí sa, že baby nevedia, čo chcú a neprestanú, kým to nedostanú. A preto má tento batoh všetko, čo by mohli chcieť, aj keď o tom ešte nevedia. Vyzerá super, má kopec miesta na knihy do školy, notebook, šminky, papierové kapesníky a čivavu. A zavesíš na to aj snowboard, či skateboard. Vydrží večnosť a dá sa preto nosiť po celý rok do školy, v lete na výlety a v zime na svah. Perfektný kauf, nie?

Model Mission je samozrejme aj pre chalanov, tí si tam namiesto šminiek a čivavy môžu nosiť napríklad fľaše s minerálkou ;)

K tejto značke sa v budúcnosti určite vrátime, keďže ich ponuka je taká široká, že sa o nej dá písať stále dokola.

batoh dakine

ROXY

Baby, pokiaľ nie ste fanúšičkami batohov tejto firmy, je načase sa nimi stať. Roxy cieli so svojimi modelmi práve na vás a robí to fakt skvele. Tašky a batohy od Roxy sú vyrábané s ohľadom na naše nežné polovičky a preto majú krásne, žiarivé farby a bohaté vzorovanie. Pokiaľ si aktívna, rada športuješ, smeješ sa a zabávaš, Roxy batoh je pre teba to pravé. Mrkni na ponuku a vyber si z množstva modelov, ktoré pre teba máme.

No Roxy batohy nie sú len farebné pozlátko. Nerozpadnú sa po pár noseniach ako nejaký šunt z Miletičky. Sú pevné, funkčné a budú tvojim verným spoločníkom dlhé roky. Mnohé z nich majú kopec miesta, dáš do nich notebook aj tablet a samozrejme ich naplno využiješ pri športovaní.

Roxy ponúka napríklad aj takýto parádny kúsok:

Roxy Ready To Win

Batoh s krásnym, netypickým dizajnom a úžasným kvetinovým vzorovaním. Nenechaj sa ale oklamať jeho vzhľadom, tento batoh využiješ naozaj všade. V meste a v škole ti poslúži ako skvelý módny doplnok, no v horách a na svahu bude tvojim spoľahlivým spoločníkom. Má vystužený chrbát, nastaviteľné popruhy a je vyrobený z pevného polyesteru. Všetky vrecká a komory sú kryté zipsami, predné vrecko má navyše vystužený priestor na tablet. Proste parádny model na každú príležitosť.

DC

DC zasa cieli na pánsku časť populácie. Nemusíš byť skater alebo holdovať snowboardingu, ich kvalitu napriek tomu určite oceníš. Dizajn týchto batohov je totiž veľmi rozmanitý a okrem modelov typických pre túto značku sa nájdu aj také, z ktorých “Ja som skater!!!” nesvieti už na kilometer.

No z modelu The Breed ano :)

Jeden z typických predstaviteľov značky DC, tento robustný batoh je ideálna voľba pre každého skatera. Pevný, s vystužením chrbta a popruhmi na upevnenie dosky, má navyše kopec miesta na uloženie až 15” notebooku. Kapsičky na bokoch sú vybavené zipsami, takže ti nič nevypadne. Veľké, výrazné logo DC je samozrejmosťou. Máme ho v troch prevedeniach, vyberie si naozaj každý.

Model Crestline je presným opakom. Nebyť nenápadného loga, ani by ste nepovedali, že je od DC. Tento stredne veľký batoh vyzerá ako keby sa vo firme nevedeli rozhodnúť, či má byť do školy alebo do hôr. A to je presne ono! Využiješ ho všade. Je priestranný, takže doňho narveš 17” notebook, ale aj kopec oblečenia a všetko, čo potrebuješ na turistiku. Hlavná komora nemá zips, ale jednobodové sťahovanie, takže ho môžeš aj mierne preplniť a prekryť légou. Dva nastaviteľné popruhy so sponami ho pevne uzatvoria. Okrem toho má kompresné popruhy aj na bokoch a na spodu, dá sa parádne upraviť podľa potreby. Chrbát je takisto spevnený. Toto je proste geniálny multifunkčný batoh.

 

batoh dc


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise