Nike Air Jordan Flight Origin 4

Už dávnejšie sme v článku Novinky značky Jordan, ktoré ti odstrelia dekel. nakukli k unikátu, nazvaným Jordan Flight Origin. Tento krát ti predstavíme dôvody, prečo aspoň nepouvažovať o kúpe Jordanov Flight Origin 4. V predchádzajúcich článkoch sme ti prezradili niečo aj o histórii a vzniku značky.

 

 Nike Air Jordan Flight Origin 4

Možno ťa týchto 8 dôvodov predsa len nakoniec presvedčí, prečo si kúpiť a zaradiť ich do svojej zbierky:

1. Sú veľmi ľahké a prievzdušné. 100 kilové topánky v dnešnej dobe už nikoho nezaujímajú (okrem nadšencov metalovej hudby, ktorí si na ne nedajú dopustiť).

2. Sú maximálne pohodlné. Však kto by nechcel mať pocit, že kráča po mäkkučkých obláčikoch, aj keď má na sebe topánky? Nikto!

3. Sadnú ti na nohu ako uliate. Stalo sa ti už niekedy, že si si objednal topánky tvojej veľkosti, no nakoniec ti boli primalé alebo priveľké? Tu sa ti to nemôže stať! Ak poznáš čislo svojej nohy, určite nebudeš musieť meniť číslo za iné..

4. Dizajn týchto topánok zaujme nejedno oko. A môžeme len potvrdiť, že ak ich správne skombinuješ, hodia sa skoro na každú príležitosť. Je jedno v akom farebnom prevedení ich kúpiš - pútanie pozornosti máš zaručené. Avšak väčšina ľudí preferuje buď čiernu alebo červenú verziu.

5. Odolnosť topánky je ďalším plusovým bodom. Po mesiacoch pravidelného nosenia vyzerať stále skvelo a bez známok opotrebovania môžu asi len Flight Originy.

6. Veľký počet spokojných zákazníkov si zakúpil hneď aj ďalší pár topánok. Spokojnosť je predsa nadovšetko. Myslím, že to viac vysvetľovať ani nemusíme.

7. Veľa zákazníkov kúpilo tieto topánky ako darček pre svojich blízkych. Kupovať mačku vo vreci nechce asi nikto z nás a lamentovať nad vhodným darčekom asi taktiež nie. Takže tu hneď máme pre teba tip na skvelý darček pre niekoho blízkeho… alebo pre seba.

8. Sú vhodné aj pri športoch. Je jedno, či sa venuješ aktívne nejakému špotu, behávaš alebo workoutuješ. Jednoducho sú stvorené na každý šport (vrátane dokonca aj takého športu, ako je šach).

Nike Air Jordan Flight Origin 4

Jednoducho povedané: Každý si v nich nájde to pravé. Snáď ťa tieto topky oslovili minimálne tak ako nás.

 


Zdroj: text - Kristína Dutková  foto - nike, Google

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise