Nová zimná sezóna 2015: Quiksilver a Roxy bundy sú na svete

Nové zimná kolekcia Quiksilver a Roxy je na svete a prináša so sebou aj novú technológiu. Roxy totiž túto sezónu spolupracuje so známou značkou Biotherm, ktorá sa už viac ako 60 rokov stará o našu pleť.

Roxy v spolupráci s Biotherm vytvorili zimné bundy a nákrčníky s exkluzívnou ochranou, ktorá zabráni dráždeniu a vysúšaniu našej pokožky. Tento zázrak nazvali ENJOY & CARE. Cez zimu naša koža naozaj trpí, musí bojovať s veľmi nízkymi teplotami, mrazom, studeným vetrom, čo spôsobuje suchosť pokožky a celkovo nepríjemné pocity.

Ako technológia ENJOY & CARE funguje?

V oblečení sa nachádzajú výživné a upokojujúce mikrokapsule, sú zabudované priamo v tkanine, aby neustále navlhčovali vašu pokožku. Bez ohľadu na to, aké sú vonku podmienky, o vašu pleť bude stále postarané. Mikrokapsule totiž obsahujú hydratačné látky, bambucké maslo, vitamíny aj oleje.

Pri kontakte s pokožkou sa kapsule otvoria a začnú sa postupne uvoľňovať. Dostanú sa na pokožku i do nej a vytvoria ochrannú vrstvu. 

Olympijská víťazka, Torah Bright, k novej kolekcii povedala: „Milujem ten pocit extrémnej jemnosti na mojej pokožke, je to to, čo by malo mať dievča vždy.”

 

 

Nová zimná kolekcia na Boardparadise.sk

Ak chceš zažiť ten skvelý pocit aj ty, vyber si nové kúsky z tohtoročnej kolekcie. Roxy opäť nesklamala a vytvorila modely búnd, ktoré si ťa ihneď získajú. Chystáš sa boardovať či lyžovať? Naše zimné bundy sa ti prispôsobia. Môžete si napríklad vybrať modely s odnímateľnou a nastaviteľnou kapucňou, ktorá je kompatibilná s helmou.

Nepremokavé, vetruvzdorné bundy so zvýšeným golierom a s vychytávkami, ako sú vrecká na Mp3 prehrávač, materiál proti odreniu brady alebo pás proti snehu. Najnovšie modely nájdete v e-shope Boardparadise.sk. Okrem búnd máme aj snowboardové komplety a dosky.

 

Zimná bunda Roxy


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise