Nové blaho pre vaše chodidlá s teniskami DC

Pohoda je na prvom mieste! Skate a street tenisky DC majú svoj osobitný štýl, ktorý zaujme nielen športovcov, ale aj ľudí, ktorí milujú dlhé prechádzky, či celý deň prechodený v pohodlných topánkach. DC tenisky majú niečo do seba a do kvalitných topánok sa oplatí investovať . To platí o novej kolekcii DC, ktorá vám svojim dizajnom a funkčnosťou doslova vyrazí dych.

Medzi najpopulárnejšie športové tenisky na svete sa zaraďujú práve topánky DC. Patria medzi klasiku, s ktorou pri výbere nikdy neurobíte chybu. Sú obľúbené vďaka jednoduchému, ale zároveň originálnemu dizajnu, ale aj dostupnej cene. Nová kolekcia DC tenisiek je plná farieb, najrôznejších kombinácií a technických vychytávok.

DC tenisky

Značka s dlhoročnou tradíciou

DC Shoes vznikla v roku 1994, kedy snowboardista Ken Block a Damonon Way založili prvý obchod v garáži. Neskôr sa k ním pridal Damonov brat Danny, ktorý sa potom stal najväčšou ikonou DC. Dnes tieto tenisky patria medzi najpopulárnejšie medzi skejtermi. Topánky z novej kolekcie majú pevnú vulkanizovanú podrážku, mäkkú vnútornú stielku, ktorá zaisťuje pohodlie pri chôdzi a sú vyrobená z pevnej textíle. Na svoje si príde každý.

DC Heathrow

Prečo sú DC Heathrow top

Nové tenisky DC Heathrow sú inšpirované atletickou a športovou obuvou s pohodlnou konštrukciou. Patria medzi jemne zvýšené tenisky. Povrch je z priedušného textilu, vďaka čomu sú vhodné na celodenné nosenie. Podrážka je z ľahkého EVA materiálu a je vulkanizovaná pre dlhšiu životnosť. Majú mäkkú výstelku pre pohodlný došľap. Zároveň disponujú spevnenou špičkou. Predávajú sa v rôznych farbách od klasickej čiernej, hnedej, modrej, pre dámy aj v ružovej. Navyše sú veľmi ľahučké a nebudete si ich chcieť ani vyzuť.

DC tenisky 1

Keď nízke, tak jedine DC Trase Tx

Čo je na DS Trase TX zaujímavé je to, že patria medzi unisex topánky. Tenisky DC Trase Tx sú nízke pohodlné tenisky, ktoré majú širokú gumenú podrážku. Tá je zároveň vulkanizovaná a veľmi flexibilná. Majú mäkkú vnútornú stielku, vďaka ktorej sa budete cítiť veľmi pohodlne. Iste oceníte aj spevnenú pätu. Zvršok topánky je z pevnej textílie, ktorá pripomína klasické platené topánky. Šnúrky sú vždy prevlečené cez pevné kovové krúžky pre ľahšie zaväzovanie. Na boku nesmie chýbať logo DC. Nízkoprofilové botičky nájdete v rôznych farebných pastelových ale aj klasických prevedeniach, ktoré si okamžite obľúbite.  

DC Trase TX

Milujú ich všetci

Tenisky DC obľubujú čoraz väčšie masy ľudí. Sú vhodné pre všetky vekové kategórie bez rozdielov. Ak potrebujete pohodlné topánky na skate alebo len tak na vychádzky do mesta, tenisky DC sú presne to, čo hľadáte. Dizajnéri nikdy nezabudnú na vystuženú oblasť okolo členka, aby zabezpečili lepšiu stabilitu nohy. Ich excelentný strih a jedinečný dizajn zaručujú originalitu, ktorá je rozpoznateľná na prvý pohľad.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise