Nové horúce modely Adidas. Nežné objatie pre vaše nohy

Či si bežec alebo len máš rád športový štýl, máme pre teba to pravé. Nové modely Adidas kombinujú to najlepšie z pôvodných modelov s aktuálnymi technológiami. Výsledkom je obuv, ktorá v športovom štýle ťažko hľadá konkurenciu. Máme pre vás dva dámske a dva pánske modely. A keďže dámy majú prednosť, začneme kúskami pre ne.

Adidas Iniki Runner I-5923

Streetwear klasika od Adidas inšpirovaná bežeckým štýlom tenisiek 70’s. Elegantný, nevtieravý dizajn, ktorý sa dokonale hodí k teplákom alebo športovému outfitu. Vyrobené z mäkkej sieťoviny, ktorá poskytuje pohodlie a príjemný pocit pri nosení. Semišové prekrytie s extra textilným krytím špičiek dodáva topánke pevnosť a športový look. Ku komfortu navyše prispieva aj polstrovanie okolo členka, vnútorná stielka OrthoLite® a, samozrejme, boost™ technológia tlmenia krokov. Charakteristické tri prúžky na boku nesmú chýbať a skvele dopĺňajú typický vzhľad tenisiek Adidas.   

adidas iniki

Adidas NMD R1 Stlt Pk

NMD je skratka od Nomad. Nomádi, teda kočovníci, často cestovali z miesta na miesto, jednoducho boli stále v pohybe. Dámske tenisky Adidas NMD R1 Stlt v ružovej farbe sú teda určené pre všetky baby, ktoré si užívajú aktívny život. Vracajú sa k dedičstvu Adidas pre inšpiráciu a mixujú to najlepšie z minulosti s top materiálmi súčasnosti. Vyrobené z pružného, ultraľahkého adidas Primeknit zvršku, tieto tenisky nie sú šité štandardným spôsobom. Sú mechanicky upletené v jednom kuse, čo im dodáva nielen unikátny vzorovaný štýl, ale aj skvelé vlastnosti. Podobne, ako pletené ponožky, aj NMB R1 Stlt obopnú chodidlo a poskytnú mu dokonalé pohodlie. Tomu napomáha aj pletený golier okolo členkov. Podporné odpruženie boost™ je mäkké, ale dostatočne responzívne. Tvarované medzipodrážky EVA dodávajú obuvi charakteristický dizajn tenisiek NMD. S týmito teniskami budeš jednoducho ako v bavlnke.

adidas nmd

Adidas Eqt Bask Adv

Nič pre priemerných. Pánske tenisky Adidas Eqt Bask Adv zaujmú svojim dizajnom už na prvý pohľad. Ak sa chceš odlíšiť, tieto basketbalové tenisky sú pre teba. Snúbia retro štýl modelu Equipment 93 s modernými, až futuristickými líniami, čo im dodáva naozaj unikátny vzhľad. Robustná gumená podrážka s tvarovanou medzipodrážkou z PU materiálu poskytuje maximálne pohodlný krok nielen pri športovaní. Vďaka úpletovému zvršku a sieťovinovej podšívke sú tenisky mäkké a priedušné, no spevňujúce diely im dodávajú potrebnú pevnosť.

Štýl, ktorý vytvárajú predĺžená, zaujímavo tvarovaná päta, tri charakteristické EQT pásiky na bokoch a predný spevňujúci diel si môžeš ešte prispôsobiť dvoma pármi viacfarebných šnúrok, ktoré sú súčasťou balenia.

bask adidas

Adidas Eqt Cushion Adv

Kultové bežecké tenisky v novom kabáte. Podobne ako u predchádzajúceho modelu, aj tu si Adidas berie inšpiráciu zo svojej bohatej histórie. Konkrétne ide o model Cushion z roku 1991. Podobne futuristický, no o trocha menej odvážny dizajn im dodáva hlavne vystužená, zaujímavo tvarovaná päta. Na teniskách nájdete všetky detaily špecifické pre modely EQT. Zvršok je z elastického úpletu v kombinácii s kožou. Vo vnútri nájdete pohodlnú textilnú podšívku a vložku OrthoLite® a podrážka obsahuje medzipodrážku z materiálu EVA pre extra pohodlie.

cushion

 


Zdroj: Board Paradise

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise