Pripravte sa na jeseň s novým teniskami Converse Chuck Taylor

Jeseň môže bez problémov prísť. Obľúbená značka Converse neustále zdokonaľuje svoje modely, a tak je to aj pri nových a určite nie posledných modeloch rady Chuck Taylor z tejto dielne. Tenisky Chuck Taylor patria medzi klasické topánky Converse, avšak nové farebné verzie, ktoré sú príjemným osviežením, si určite musíte s prichádzajúcou jeseňou zadovážiť. Vysoké a štýlové Conversky vás určite nesklamú.

Tenisky jednej z štyroch modelových rád - Chuck Taylor – nazývané aj ako „Chucks“, „Cons“ alebo „Conies“, sú topánky z 20. storočia, ktoré sú už neoddeliteľnou súčasťou ľudí po celom svete. Údajne sa z nich predalo vyše 750 miliónov párov v 144 krajinách. Vysoké, kožené, teplé tenisky sú nadčasové a ideálne doladia akýkoľvek jesenný šatník nie len u žien, mužov ale aj u detí. Ich neoddeliteľnou súčasťou je hrubá, kvalitná, gumená podrážka, ktorá nechýba ani pri nových modeloch. Nosením tejto obuvi jednoducho ukážete, že máte štýl.

Converse tenisky

Niečo pre pánov

Čo si budeme hovoriť, klasické čierno-biele nízke Conversky jednoducho nikdy nevyjdú z módy, ale vysoké Converse Chuck Taylor All Star v rovnakom farebnom prevedení sú jednoducho perfektné. Keď chcete do šatníka poriadne dizajnové kúsky, nové kožené hnedé Converse Chuck Taylor AS Conv, Boot PC sú presne to, čo na upršané jesenné dni potrebujete. Premyslený vysoký strih, klasický dizajn, gumená podrážka, vysoký jazyk a šnurovanie vás jednoducho chytia za srdce. Rovnako úchvatné sú aj Converse Chuck Taylor All Star Boot PC, ktoré sú celé čierne vrátene gumy a vyrobené z kvalitnej kože.

Pánske Converse

Niečo pre dámy

Converse topánky milujú ženy, ktoré v sebe skrývajú kus rebelky a navyše milujú svoje pohodlie. Celé biele a kožené Converse Chuck Taylor All Star vysokého strihu sú pre dámy ako stvorené. Kontrastom k bielej je krikľavá oranžová, textilná, mäkká podšívka. Veľmi podobné sú tiež biele tenisky, no s výrazným čiernym pásikom na gumenej podrážke a klasickej hviezde na boku. Na chladnejšie dní sú určené aj veľmi príjemné sivo-biele Converse Chuck Taylor AS Conv, Boot PC. Noha je v nich pevná a kvalitná výstelka zaručí teplo.

dámske Converse

Niečo pre najmenších

Converse nezabúda ani na juniorov, ktorí tiež potrebujú ukázať, že majú štýl. Navyše tenisky pre deti a mládež sú vyvíjané a skúšané s ohľadom na ich spôsob života. Detské tenisky Converse Chuck Taylor AS Asphalt Boot sú vysokého strihu a so zimným dizajnom. Vyrobené sú v kombinácií kože a semišu. Malí šibali si ich môžu zabezpečiť v šedej alebo khaki verzii. Špička má zosilnenú gumu, majú tiež kovové krúžky pre jednoduchšie šnurovanie, spevnenú pätu, vulkanizovanú podrážku a mäkkú stielku pre lepšie tlmenie dopadu. Navyše sú už na pohľad priam rozkošné.

detské Converse 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise