Put the sieťka on the shoe... Sú Adidas Deerupt Runner hitom leta 2018?

Put the sieťka on the shoe.Snaha prichádzať stále s niečím novým, zaujímavým a neotrelým sa Adidasu uprieť nedá. Hlavne v oblasti obuvi makajú ako diví, aby zaujali a odlíšili sa od konkurencie. Najnovšie modelom s názvom Deerupt Runner. Čo sú zač?

 

    To, že Adidas experimentujú s rôznymi materiálmi, nie je žiadna novinka. Naposledy sme tu mali mimoriadne zaujímavý model NMD R1 s pleteným zvrškom. Písali sme o ňom aj na blogu, tu, aha.

    Nový model s názvom Deerupt Runner vyšiel na svetlo sveta niekedy začiatkom apríla a napadajú nám dva zdroje inšpirácie. Jedným bola buď balená šunka v sieťke, ktorých boli počas sviatkov plné obchody. Druhým zdrojom inšpirácie boli asi sieťované pančuchy. Každopádne, či ich má na svedomí hladný dizajnér alebo zvodná dizajnérka, sieťkou obalené tenisky Deerupt Runner sú tu a vyzerajú … no napodiv úžasne sexi.

Adidas Deerupt

    Pri tomto modeli stavil Adidas na sieťku, éé, teda na istotu. Tenisky neobsahujú žiaden iný prvok, ktorý by vás mohol zaujať a o to pravdepodobne šlo. Keď si sieťku odmyslíte, tenisky majú pomerne strohý, až nudný dizajn bez výraznejších čŕt.  Akurát päta je mierne pretiahnutá dozadu, čo sme mohli vidieť už aj u iných modelov.

    Tvarom a strihom patria Deerupt Runner medzi štíhlejšie modely, takže ľudia so širšími chodidlami môžu mať problém s nosením. No práve vďaka strihu vyzerajú tenisky strašne sexi a elegantne, hlavne pri pohľade zboku. Použitá sieťka, ktorou je mimochodom potiahnutá aj medzipodrážka po obvode, tento dojem ešte znásobuje. Bezpochyby budete priťahovať pohľady okolobežiacich.

 

    Ako býva u Adidas dobrým zvykom, dali si záležať aj na materiáloch. Novinka tak nie je len naleštené oné...nič, ale plnohodnotné bežecké tenisky s výbornými vlastnosťami. Zvršok je ultraflexibilný, potiahnutý elastickou mriežkou, takže príjemne obopína chodidlo a poskytuje maximálny komfort. Medzipodrážka je z EVA materiálu a obsahuje tlmiacu vložku OrthoLite®, ktorá chráni kĺby pred nárazmi na tvrdom povrchu. Je totiž jasné, že toto nie sú práve tenisky do terénu, ale na ovál, či chodníky.

   To je vlastne jediná vec, ktorá by sa dala tomuto modelu vytknúť. Tenisky sú síce ľahké a vzdušné, no použité materiály a mriežkovaná podrážka ich limituje len na použitie v peknom, suchom počasí v meste.

    Deerupt Runner sú k dispozícii v mnohých farebných prevedeniach a kombináciách. Najkrajšie vyzerajú asi modely so žiarivejšími farbami. Nie, že by tie tmavšie verzie boli škaredé, ale špeciálne u tenisiek s bielou medzipodrážkou v porovnaní s červeno-modrým modelom, ktorý vyzerá užasne, sa ten sieťkový wow efekt trocha stráca. To ale nemení nič na tom, že Deerupt Runner sú užasné tenisky s krásnym dizajnom, vhodné na beh alebo celodenné nosenie. Pre nás ašpirant na tenisky tohto leta. Čo si myslíte vy? Dajte nám vedieť do komentára na našom Facebooku, či súhlasíte alebo máte vlastného favorita. :)


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise