QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2018

Vo Francúzskom Seignoss, ktorý je jednou z najepších surfových lokalít v Európe, sa v dňoch 22.6. – 1.7.2018 opäť stretnú najlepší surferi a surferky z celej SR a ČR, aby si zmerali svoje sily a užili si spoločne strávený čas na Majstrovstvách Českej a Slovenskej republiky v surfingu - QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2018.

Súbežne so závodmi je pre všetkých účastníkov zabezpečené ubytovanie, sprievodný program a škola surfovnia. Zúčastniť sa teda môže každý, kto prepadol surfingu, miluje more, vlny a rozpálený piesok, chce zažiť nezabudnuteľné chvíle s priateľmi alebo spoznať nových, ktorí zdieľajú rovnaké záujmy. Každý kto sa chce zdokonaliť alebo naučiť surfovať!

surfer

Nebude chýbať bohatý sprievodný program a škola surfovania pre všetkých, ktorí chcú okúsiť život na vlnách. Ubytovanie je v príjemnom rekreačnom areáli s bazénom neďaleko surfového spotu, kam vás odvezie klimatizovaný autobus z Prahy. Bližšie informácie o doprave, ubytovaní, rovnako aj registráciu nájdete na stránke www.surfchamp.cz .

 surfchamp

SURFOVÁ ŠKOLA KEVINA OLSENA

Na výber máte niekoľko balíčkov, ktoré zahŕňajú napr. aj surfovú školu Kevina Olsena. Kevin je bývalý profesionálny surfer. Po ukončení kariéry si otvoril surfovú školu vo Francúzku, kterú vedie už takmer 10 rokov. Jeho meno zaručuje najvyššiu profesionalitu a osobitý prístup.

 surferská škola

FORMÁT ZÁVODOV

Formát závodov je osvedčený a rovnaký s tým, který používá World Surf League. Všichni zaregistrovaní účastníci se v prvním kole rozlosují do tří až čtyřčlenných skupin a mají 30min jam session, kde mohou předvést své dovednosti. Ředitelem závodu a hlavním rozhodčím je bývalý profesionální surfař z jižní Afriky, Kevin Olsen.

surfing

SPRIEVODNÝ PROGRAM

O zábavu sa postará nie len závod, ale tiež sprievodné súťaže. Už po 4.krát je  otevorená kategória detí do 14 rokov. Chýbať nebude ani Tag Team contest (štafeta týmov), Paddle Battle (hromadný závod v pádlovaní) a špeciálna cena za nejlepšie odjazdenú vlnu závodu.

Víťaz mužskej a ženskej kategórie si okrem titulu odnesie aj hlavnú cenu Quiksilver alebo Roxy Surfboard.

surfchamp 2018

Večernýn program zahŕňa legendárna a nezabudnuteľná Jägermeister parties. Nebude chýbať ani obľúbený výlet do neďalekého San Sebastianu v Španielsku na nejlepší tapas, aký ste kedy mali!

Každý účastník dostane Quiksilver alebo Roxy tričko z limitovanej edície.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise