Roxy tepláky, trend nie len do fitka.

Začneme takým klišé, ktoré určite dobre poznáš – nie je dôležité, čo nosíš, ale ako to nosíš. S tou prvou časťou sa nestotožňujeme, predsa len, v dnešnej dobe je na mieste dbať na to, odkiaľ oblečenie pochádza a z čoho je vyrobené, ale pod druhú vetu sa podpíšeme vlastnou krvou!

Roxy - značka, ktorá od roku 1991 inšpirovuje ženy, ako si ty a uľahčuje životný štýl produktmi, ktoré ho dopĺňajú. To, čo začalo ako značka surfovania sa vyvinulo v globálnu športovú značku, ktorá sa stará o najnovšie trendy a módu žien. Kým surfovanie stále žije v jadre štýlu ROXY, nie sú im cudzie ani hory a snowboard, a tak isto prinášajú nové vlny do fitness komunity.
Vybrať nohavice môže byť jendou z najnáročnejších položiek. Prečo? Pretože ako žena možem povedať, že sme extrémne výberavé. Roxy si umožňuje vybrať konkrétne podľa najnáročnejšieho vkusu každej ženy. Každá sme iná, každá sa cítime dobre v niečom inom. Poďme sa teda čeknúť na tepláky (nebavíme sa o tých vyťahaných, to je snáď jasné). Už dávno nie sú kúskom, ktorý nosíme iba doma, na šport či do fitka. Vďaka trendom a uvoľnenej atmosfére v móde sa postupne dostali aj do ulíc. Dnes už nie je tabu vytiahnuť tepláky na bežný deň, ak ich neskombinuješ s o tri čísla väčšou mikinou, ale niečím štýlovejším a na prvý pohľad nečakaným.

tepláky Roxy Just Yesterday


Čo tak si obliecť k teplákom Roxy Just Yesterday voľnejšie tričko s nápisom či potlačou svojej obľúbenej rockovej kapely? Cez ramená prehoď koženú či koženkovú bundu a základ nenáročného a maximálne štýlového outfitu je hotový. Na nohy sa hodia plátenné tenisky a zabudni na to, že si veci hodíš do batohu. Midi kabelka (crossbody alebo s retiazkovým remienkom) je tým správnym kontrastom, ktorý však s outfitom ladí viac ako športový batoh.
Rovnako tak obľúbené biele tenisky, ktoré sú k Roxy teplákom ideálnym doplnkom. Namiesto bundičky doplň outfit dlhou tmavomodrou vestou, ktorá ťa príjemne zahreje a pôsobí veľmi uvoľnene, no luxusne zároveň. Vzhľadom na to, že vesta je veľmi ženská, môžeš si v prípade potreby (bad hair day poznáme všetci) hodiť na hlavu pletenú čiapku a všetky nutnosti zas hodiť do trendového batôžka.

 

Ak si myslíš, že tepláky zo 100% bavlny sú to najlepšie, mýliš sa. V Roxy vedia, že najvymakanejšou kombináciou je viskóza s kúskom elastanu a polyesteru. Takto zložený teplákový materiál je pružnejší a nekrčivý, čo by sa o čisto bavlnených teplákoch povedať nemohlo. Ak si ich tepláky oblečieš, razom zistíš, že materiál je veľmi príjemný a nejde o „umelé“ tepláky, teda také, ktoré všetci nenávidíme a vydržia jednu sezónu. Elastan a polyester vedia byť dobrými prídavkami k viskóze, ak výsledná látka obsahuje viskózu ako hlavnú zložku.
Ako sme už ale predtým napísali. Kažá z nás je jedinečná a každá si oblečenie nosí inak. Roxy tepláky ponúkajú rôznu škálu nosenia. Daj nám vedieť ako Roxy tepláky nosíš ty!

 


Zdroj: text - Kristína Dutková  / Foto - Google, Roxy

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise