Špičkové modely SNB nohavíc od DC vydržia takmer čokoľvek

Máš super snowboardové nohavice, no aj tak ti je na svahu zima? Tak to asi nemáš DC. Nejazdi s omrznutými kolenami a hoď sa do pohody s týmito kúskami.

Čo z toho, že máš super dosku, keď už po hodine jazdenia máš pocit, že ti stehná obrástli cencúle a kvôli prechladnutiu sa na ňu zas dlhý čas nepostavíš? Imidž je jednoducho nanič a kto šetrí, nie vždy má za tri. Teda, ak šetríš na snowboardových nohaviciach, tak máš možno za tri dni chrípku. S modelmi snowboardových nohavíc od DC takúto chybu nespravíš a zime sa môžeš vysmiať rovno do ksich...ehm, tváre. Sú totiž navrhnuté tak, aby si sa mohol sústrediť čisto na svoj freestyle a neriešiť nič iné.

Dosť teda prázdnych rečí, vybrali sme pár kúskov pre baby aj chalanov, u ktorých je na prvý pohľad vidno, že ich navrhli ľudia, ktorí snowboarding milujú tak, ako ty.

A keďže dámy majú u nás prednosť, vyberáme najprv pre ne.

snb nohavice DC

DC Recruit

Super vyzerajú, skvele sa nosia, sú pohodlné, nastaviteľné a nepremokavé. A to až tak, že až do 10.000 mm. Ak nevieš presne, čo to znamená, čekni náš predchádzajúci článok.

Okrem toho majú kopec vreciek, majú vystužené švy, sú izolované a majú fleece podšívku.

V týchto nohaviciach ti bude jednoducho teplúčko a vydržia večnosť.

DC Ace

V týchto nohaviciach budeš eso na svahu, aj mimo neho. Majú akurátny strih, nadčasový dizajn, ideálnu dĺžku, sú nepremokavé, no zároveň priedušné. Ochránia ťa pred zimou, ale neobmedzujú v pohybe. Sú štýlové, kvalitné a trvácne.

Máme, samozrejme, niečo aj pre chalanov. Vybrať si môžu napríklad aj takéto kúsky:

snb nohavice DC

DC Code

Codename: pecka. Ak máš rád army štýl, snowboardové pánske nohavice DC Code sú pre teba to pravé. Máme skladom dve maskáčové prevedenia a garantujeme ti, že budeš mať problém si spomedzi nich vybrať. Nielen, že skvele vyzerajú, sú nepremokavé do 15.000 mm, môžeš nastaviť pás a dĺžku podľa seba, navyše majú kopec vreciek a ďalšie vychytávky ako napr. odvetrávanie.

DC Dealer

Dílovanie nebolo nikdy jednoduchšie. S týmito nohavicami obslúžiš všetkých svojich zákazníkov jedinou jazdou dolu svahom, práve vďaka špeciálnej kapsičke na nohavici, ktorú inde nenájdeš.

Ale vážne, kto vymýšľa tie názvy?

DC Dealer sú takmer z ¾ z nylonu, čo zaručuje vysokú odolnosť a trvácnosť. K tomu napomáhajú aj podlepené švy. Nohavice sú, samozrejme, nepremokavé. Taftová podšívka zasa zabezpečuje pohodlné nosenie. Samozrejmosťou sú aj vetracie otvory a možnosť nastavenia pásu.

Snowboardové nohavice od DC sú jednoducho špička vo svojej kategórii. Vyrobené a navrhnuté ľuďmi, ktorí presne vedia, čo na svahu využiješ. Plné drobných detailov a vychytávok, ktoré prispievajú k celkovému pôžitku z jazdy. Ak to s jazdením myslíš vážne, neváhaj investovať aj do kvalitného oblečenia. Mierne vyššia cena je vykúpená dokonalou funkčnosťou, kvalitnými materiálmi s perfektnými izolačnými vlastnosťami a krásnym dizajnom.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise