Spoznaj „desatoro“ v street style. Obleč sa originálne a zároveň pohodlne.

Instagram, blogy a iné sociálne siete ovplyvňujú módu ulice – street style – viac než kedykoľvek predtým. Aj z neznámej módnej značky sa dokáže doslova za noc zrodiť absolútny fenomén. Stačí, ak Rihanna, Kanye West, Kardashianky či iné hviezdy instagramu zazdieľajú šiltovku či tenisky, okamžite ovplyvnia milióny ľudí. A ďalší fashion hype je na svete.

 

Aj keď street style módu ovplyvňujú hviezdy sociálnych sietí, nemôžeme zovšeobecňovať, čo je práve v tomto štýle in a čo nie. Podľa módnej stylistky a nadšenkyne street style-u Babsy Jagušák, je móda ulice ovplyvnená rôznymi smermi ako hippie, hip-hop, hipster, greaser, urban, femine, punk či bohemian chic, ktoré sa navzájom dopĺňajú. Ide len o našu individuálnu kreativitu, ktorá nám dovolí vytvoriť si vlastný štýl.  „Osobne sa mi momentálne páči vlna mladých hip-hopperov, ktorí sa inšpirujú módou 90-tych rokov a primiešavajú do nej luxusné prvky. Na Slovensku tento štýl najlepšie stvárňuje HAHA Crew, Pil C, blogerky Ttapple alebo Marketa Liday“, vraví Babsy. Streetstyle priniesol ďalší trend a to je kombinovanie vysoko elegantných kúskov oblečenia s tými výsostne športovými.  Funkčnosť je to, čo sa dnes pri outfitoch cení a preto takmer všetky renomované značky zaraďujú medzi svoje kolekcie tenisky, mikiny, čiapky a obyčajné bavlnené tričká.

 

 

outfit

 

 

 

10 „must have“ kúskov, ktoré podľa módnej stylistky Babsy tvoria dobrý street style outfit: tenisky, ruksak, obyčajné bavlnené tričko, šiltovka, denimová bunda, vysokopásové rifle, výrazné slnečné okuliare, kvalitná oversized mikina, šatka do vlasov a plátená taška na nákupy. 

 

adidas outfit

 

 

Spomenuli sa tenisky? Tie sú v súčasnosti samostatným fenoménom v street style móde. Môžeme vyberať vo všetkých cenových kategóriách, modeloch, farbách, posiate briliantmi alebo vyrobené z recyklovaného PVC.

 

Nike SB outfit

 

„Som veľký fanúšik tenisiek, pretože sú pohodlné a dávajú nám slobodu. Stali sa akceptovanými aj na red carpet akciách a ženy v postavení ich môžu nosiť na business meetingy. Čo viac si môžeme priať?“, teší sa Babsy. V streetstyle móde sú najväčšími miláčikmi staré dobré Nike a Adidas-ky. Z retro značiek letia hlavne Vans, New Balans alebo Reebok.

 

Adidas outfit 2

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise