Tenisky nie len na šport, ale aj voľný čas

Tenisky New Balance si zaslúžia vašu pozornosť pre svoju pohodlnosť a nenútený ležérny štýl. Pri nových modeloch si prídu na svoje chlapi, ženy, ale aj tí najmenší. Nádherné dizajnové kúsky vás očaria svojou farebnosťou, ale aj prepracovanými detailmi.

Cieľom športovej značky New Balance bolo od začiatku navrhovať topánky, ktoré by vyriešili problémy ľudí s klenbou chodidla. Po viac ako 100 ročnom vývoji sa svojou kvalitou a pohodlím zapísali do dejín najobľúbenejších športových značiek. Kto si raz tieto tenisky obuje, už nikdy nebude chcieť iné. Zvršok je vyrobený z kvalitných textílií alebo kože a pohodlná medzipodrážka dodá každému kroku stabilitu. Tenisky New Balance sú preto vhodné nie len na šport, ale aj na voľný čas a bežné nosenie. 

new balance

Široký výber pre chlapov

Medzi pánsku voľnočasovú obuv patrí model New Balance Tbatra. Krémový zvršok s bielou podrážkou a širokým jazykom bez problém doladíte s akýmkoľvek oblečením. Výrazné sú žlté šnúrky, ktoré sa neuväzujú, ale aj fialové vnútro, ktoré dotvára celkový vzhľad tenisiek a dodáva im šmrnc. Ak túžite po elegantných vychádzkových topánkach, tak model New Balance H754 je pre vás ako stvorený. Tieto nízke, hnedé, kožené topánky sú určené na každodenné nosenie. Navyše, z vnútra sú zateplené príjemnou kožušinou, čo oceníte s príchodom chladnejšieho počasia.

New Balance teniskyNew Balance TBATRC. Ich zvršok je vyrobený z kvalitnej kože a medzipodrážka EVA zabezpečuje vysoký komfort pri chodení ako do mesta, tak aj na výlety a zdolávanie náročných trás.

tenisky New Balance

Pre ženy, ktoré rozumejú móde

Dámske svetlo sivé alebo svetlo ružové topánočky legendárneho modelu New Balance WL574 si jednoducho zamilujete. Zvršok je z ľahkého a pohodlného syntetického materiálu, ktorý vám dopraje komfortné nosenie. Štýl tenisiek dotvára aj tradičné logo na boku topánky. Využijete ich najmä pri bežnom každodennom nosení do práce, do mesta, ale napríklad v nich aj pretancujete nejednu párty.

dámske New Balance

Pre tých najmenších

Tvorcovia New Balance nezabúdajú ani na deti, ktoré chcú ukázať svoj štýl. Detské modely New Balance KL574 sú vo výraznej fialovej, oranžovej, alebo tmavo sivej farbe a sú inšpirované ikonickými bežeckými modelmi značky. Sú ideálnym spoločníkom pre akékoľvek každodenné dobrodružstvá nie len v škole, ale aj na voľnočasové aktivity.
 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise