THE NBA AND NIKE SB FOR FUN

Nike a basketbalová asociácia NBA vytvorili spoločne kompletnú kolekciu. To predsa nemôže uniknúť našej pozornosti. Kolekcia pozostáva z troch symbolických siluet značky NIKE SB. Športy Basketball a Skatboarding sú spojené v jadre týchto modelov, pretože sa tieto dva štýly odohrávajú vedľa seba už celé desaťročia. Modely Dunk a Blazer boli pôvodne navrhnuté len v mysli, ale nakoniec sa dostali až do ulíc pre skaterov. Spojením týchto dvoch modelov vznikol model Bruin. Všetkým spomenutým modelom nechýba logo asociácie Jerry West a prémiové spracovanie zvršku. Satén, Semiš a brúsená koža sú materiály, ktoré boli vybrané aby zdobili a podporili túto kolaboráciu. Oblečenie samozrejme nechýba v tejto kolekcii a bolo navrhnuté tak aby sprevádzalo modely tenisiek a prezentovalo túto úžasnú kolaboráciu.

Nike SB Blazer, vyrobené z prémiovej brúsenej kože v kombinácii s dizajnom NBA. Sú inšpirované pôvodnou obuvou na bastketball a skateboarding. Prečo? Pretože obe siluety boli navrhované ako tenisky na ihrisko, ale postupom času si tento model obľúbili skateri. Preto ju momentálne poznáme ako obuv na skate. NBA logo je preto aj v úzadí oproti logu Nike SB.

Nike SB Zoom Blazer Low NBA

Nike SB Dunk Low, vyrobené z retro materiálu Satén. Pôvodná nevydaná vzorka je z roku 1990. Tak isto je to spojenie Basketballu a Skateboardingu. Pôvodne basketbalová teniska bola adoptovaná Nike Skate divíziou. A tak nám nová teniska prináša z dvoch športov túto klasickú topánku pokrytú hlbokou kráľovskou modrou farbou v spojení s lesklým saténom. Teniska je zdobená voskovými šnúrkami pre lepší feel pri zaväzovaní. Znak NBA je na vnútornej starne nafúknutého jazyka. Ďalej je topánka doplnená retro štýlom 80. rokov, znak na jazyku a päte.

Nike SB Dunk Low Trd NBA

 

Určite nepremeškajte túto unikátnu kolaboráciu, ktorá ti ponúka kvalitné spracovanie, funkčnosť materiálov a jedinečnosť samotným vzhľadom.

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise