Uhas túžbu s boardom od Lib Tech

V spoločnosti Lib Tech je vytvorenie každej novej dosky ako sen. Travis Rice ich má viac a jedným z nich je aj dominantný T-Rice Pro. Ak aj ty túžiš jazdiť po mäkkej perine freeridu alebo rezať zľadovatelú zjazdovku s prstom v nose, tento sen ti dokážú naše dosky od Lib Techu splniť.

 

T Rice Pro HP

Travisov promodel zrodený v Jackson Hole, testovaný globálne so zameraním na nízku váhu, dlhú životnosť a silnú odolnosť s tenkou „HP“ konštrukciou špičky/nose. Tento mnohostranný snowboard pomôže posúvať pomyselné hranice, ale pritom ostáva dostatočne hravý a zábavný pre každodenné jazdenie.

 

T Rice Pro HP

 

Sk8 Banana BTX

Revolučná a oceňovaná Skate Banana zmenila snowboarding! Zábavná, ľahko ovládateľná, vysoko výkonná. Jazdí na ľade, kárvuje všade, jibbuje a bezstarostne pláva v prašane. Je nevyhnutný kúsok do zbierky každého snowboardistu.

 

Sk8 Banana BTX

 

Sk8 Banana BTX

 

 

Box Scratcher

Táto doska je kúsok pre kreatívnych jazdcov. Garantuje zlepšenie Tvojho dňa o 20% , vďaka pôsobeniu na pravú stranu mozgovej hemisféry, zmení každú horu, kopec, zjazdovku alebo stopu na magickú shredosféru nekonečných možností. Vďaka tomuto boardu vydržal Jesse Burtner točiť video party posledných 100 rokov a dnes je to každodenná raketa pre Brandona Reisa, s ktorou odpaľuje svoje "moby"triky.

 

Box Scratcher

 

Každý sen je len o vašich predstavách a túžbach. Takto vidí a žije Travis Rice svoje sny.

 

 

 

 

 


Zdroj: text - J.P. / zdroj - Lib Tech, google / foto - Lib tech

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise