UNDER ARMOUR všetko čo potrebuješ na šport

NIEČO O FIRME JEJ MYSLENÍ A TECHNOLÓGIACH


Under Armour založil v roku 1996 bývalý hráč amerického futbalu Marylandskej Univerzity, Kevin Plank. Značka sa stala tvorcom športového oblečenia - oblečenia, ktoré udržuje telo športovcov neprehriaté a suché, a to či už pri tréningu, alebo pri zápase. Aj napriek tomu, že Under Armour ponúka produkty určené pre mužov, ženy a mládež, má komplexný systém delenia, ktorý je jasný a zrozumiteľný. Kolekcia HeatGear ® je ideálna, keď je horúco, ColdGear ® keď je zima a AllSeasonGear ® keď nie sú extrémne podmienky. 
Cieľom Under Armour je ponúknuť komukoľvek na svete špičkové produkty s vyvinutou štruktúrou látok, exkluzívnymi vlastnosťami odvodu potu a osvedčenými inováciami.

Under Armour Technologie

Každý produkt Under Armour robí niečo pre Teba, a tým ti otvára možnosti ako sa zlepšiť.

Evolúcia myslenia

Všetko začalo jednoduchým plánom robiť špičkové trička. Trička, ktoré budú kompresné a zároveň budú odvádzať nepríjemný pot, namiesto aby ho nasávali. Trička, ktoré budú pomáhať telu regulovať telesnú teplotu a zvyšovať výkon. Vďaka tomuto prvému, už takmer desať rokov starému, tričku, odštartoval Under Armour nový odbor športového oblečenia z mikrovlákien.

LockerTagTM technológia

Ako vysokoškolskí a profesionálni športovci, spoznali zakladatelia Under Armour ihneď výhody nažehľovacích ceduliek LockerTagTM. Nielen, že LockerTagTM ceduľky prekonali staré, škaredé a nepríjemné ceduľky vnútri oblečenia, ale zároveň majú svoj vlastný účel - čisto a štýlovo ukazujú majiteľovo číslo na každom kúsku oblečenia. To čo bolo implementované z dôvodu nutnosti, sa teraz stalo jedným z našich rozpoznávacích znakov.

Under Armour technológia

Funkčné látky: Z laboratória do Vašich skriniek

Laboratória pre vývoj materiálov športového oblečenia hrajú u Under Armour hlavnú úlohu. Neustále vyvíjajú nové vylepšenia vlákien a prinášajú nové technológie. Neustále tak pomáhajú vylepšovať produkty. Inovácie sú totiž potom implementované do produktov Under Armour a tým tak vznikajú  exkluzívne kombinácie funkčných materiálov.

 


Zdroj: autor - A.J. zdroj - google

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise