Vynovte si šatník na leto s Quiksilver

Quiksilver je značka skvelého oblečenia a doplnkov pre milovníkov letných športov, predovšetkým pre surférov a skejterov. Známy producent športových handier nezaspal na vavrínoch ani túto sezónu. Na trh priniesli zbrusu novú kolekciu, ktorú využijete pri slnečnom počasí. Na svoje si príde naozaj každý! Do šatníka si zadovážte nové kraťasy, plavky ale aj žabky. Ešte nie ste vybavení na leto? Tak šup nakupovať!

Pánska Letná kolekcia Quiksilver

 

Pôvodom austrálska značka Quiksilver vznikla roku 1970, kedy vtrhla na trh s ojedinelým oblečením pre surfing, windsurfing, skate ale aj snowboard. V súčasnosti Quiksilver milujú všetci fanúšikovia športu a pohodlného oblečenia, pretože ponúka široký sortiment tričiek, mikín, nohavíc, plaviek ale aj obuvi či doplnkov. Združuje aj niekoľko ďalších značiek, ktoré sa špecializujú na určité vybavenie, napr. Roxy, DC alebo Rossignol.

žabky Quiksilver

Žabky

Žabky sú čoraz populárnejšie nie len medzi ženami ale predovšetkým medzi mužmi. Sú ideálne na letné dni, k bazénu, k vode, na záhradu alebo do sprchy. Jednoducho sú vhodné na každodenné nosenie. Žabky od Quiksilver sú známe svojou kvalitou. Vyberte si šľapky od známeho producenta a pocítite skutočné pohodlie počas nosenia. Všetky pánske žabky majú podrážku, ktorá sa nešmýka. Stielka je odolná a ľahká, vyrobená z tvrdenej peny. Medzi prstami je textilný, gumený alebo kožený pásik, na ktorom je väčšinou logo Quiksilver. Predávajú sa v rôznych farebných prevedeniach a kombináciách. Mnohé modely majú aj celoplošnú potlač a pôsobia veľmi sviežim a letným dojmom. Určite si nájdete také, ktoré si zamilujete na prvý pohľad a nebude ich chcieť vyzuť.

Quiksilver kraťasy pánske

V lete nie je nič lepšie ako kraťasy

Quiksilver ponúka moderné pánske šortky, ktoré vystihujú najnovšie trendy. Štýlové kraťasy majú rovný strih a sú vyrobené z pružného materiálu. Maximálne pohodlné Quiksilver Everyday Solid Volley 15 s gumou v páse a šnúrkami vás nikdy neomrzia ani neobmedzia. Sú ideálne ku tričku aj košeli, do mesta aj na pláž. Jeanové kraťasy Quiksilver Fonic Short vyzerajú naozaj skvele. Poslúžia do práce, ale aj za babami. Kraťasy majú gumu v páse a dajú sa stiahnuť šnúrkou. Príjemný slim fit strih s vreckami je to, čo hľadáte. Jednofarebné krátke nohavice Quiksilver Everyday Chino Short padnú každému a majú elegantnejší dizajn. Majú osvedčený štýl zapínania na zips a gombík. Sú vhodné pre moderného muža, ktorý v práci musí vyzerať dobre.

Quiksilver pánske plavky

Nové plavky

Ak sa chystáte k vode alebo k moru, určite siahnite po plavkách Quiksilver, pretože spĺňajú požiadavky každého muža a zároveň najnovšie trendy. Chlapi milujú kúpacie kraťasy, ktoré môžu využívať viacúčelovo a presne Quiksilver takéto ponúka.  V kolekcii si môžete vybrať dlhší ale aj kratší model. Vďaka vodeodpudivej technológii DryFlight rýchlo schnú a materiál 4-Way stretch poskytuje lepší pohyb. Majú pevný pás so sťahovacou šnúrkou a so zapínaním na suchý zips. Mnohé modely majú aj vrecko na zips. Ich kúpou určite nič neoľutujete.

Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise