Back to school s cool batohom

Investuj do správneho batohu do školy

My v Board Paradise žijeme street style už nejaký ten piatok, takže našimi rukami prešlo niekoľko stovák batohov zvučných mien. No k našim favoritom už dlhodobo patria najmä retro vychytávky od Fjällräven Kånken. Nadčasový look osvieži akýkoľvek pouličný outfit. Dostaneš ho u nás vo viacerých farebných prevedeniach a pomôžeš ním i tvojmu chrbtu. Batoh Fjällräven Kånken bol totiž navrhnutý tak, aby predchádzal problémom s chrbticou. Preto je ideálny do školy aj na cestovanie a špeciálna textília Vinylon F sa postará o to, aby sa v žiadnom kúte nezašpinil.

Preži školské dobrodružstvá s Cabaia Adventurer

Dobrodružné povahy, obete módnych vychytávok i steetstyle nadšenci si pri plnení školských povinností prídu na svoje aj vďaka mestskému ruksaku Cabaia Adventurer. Prepadneš mu už na prvý pohľad. Vyznačuje sa totiž širokou škálou farebných prevedení od konzervatívnych tmavých odtieňov po pastelové či neónové variácie. To však nie je jediný benefit tohto výnimočného kúsku. Ide totiž o 100% udržateľný ruksak, ktorému výrobca garantuje doživotnú záruku. My v prípade Cabaia Adventurer fičíme aj na levanduľovom vrecku umiestnenom v hlavnej priehradke ruksaku, takže ani tri dni stará bageta mu neuberie na atraktivite. Perfektným doplnkom sú aj dve vymeniteľné predné vrecká, množstvo vnútorných organizérov a puzdro na 13 palcový notebook.

Klasické streetstyle batohy a tenisky

Streetstyle má rád retro klasiku. Preto ak patríš i ty k vyznávačom praktických pouličných kúskov a nerád priťahuješ zbytočnú pozornosť, tak do školy zvoľ starý dobrý ruksak Vans Old Skool alebo batoh Jansport Right Pack. Mimochodom k batohu nezabudni pridať aj poriadne školské tenisky. Nike Air Max, Adidas, ale aj Vans Old Skool u nás nájdeš za bezkonkurečné ceny. V kombinácii so školským batohom vytvoríš nesmrteľnú dvojku, ktorou ohúriš nielen ulicu, ale aj školskú lavicu.

⌨️ K.Kmeťová 📸 Fjällräven Kånken, Cabia, Vans


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise