Skateboarding


Snowboardy Quiksilver v lete nahradia Longboardy

Longboardy vznikli ako alternatíva k surfovaniu na súši. Preto je aj ich konštrukcia v porovnaní s klasickým skateboardom iná. Vyznačuje sa dlhšou palubovkou, rozostupom kolies i nižšou tvrdosťou. Pri longboardoch sa takisto...

Čitať viac…

Skateboarding fandí značke Element

Element nie je len Johnny Schillereff, ktorý túto ikonickú značku v roku 1992 založil, ale predovšetkým celá plejáda svetoznámych jazdcov. Pretekárske ikony ako Bam Margera, Ray Barbee či Evan Smith, Nyjah Huston, ale aj Nick Garcia a Mark Appleyard nedajú na dosky...

Čitať viac…

Skatepark v Prievidzi: Skateri, bikeri a kolobežkári majú svoj priestor

„Skejtovanie“ už nie je iba športom, ale dokonca samotným životným štýlom. Skaterov môžeme vidieť hocikde, ako jazdia ulice, schody či preskakujú obrubníky. Možností je veľa, avšak najideálnejším miestom sú pre nich skateparky, kde môžu trénovať rôzne triky a zlepšovať tak svoje schopnosti.

Čitať viac…

Ako vybrať penyboard

​​​​​​​Pennyboard je skvelá doska, ktorá ťa naučí všetko potrebné, aby si mohol naplno pričuchnúť k skateboardingu. Navyše je malý, spratný a bezpečný. Preto sa teraz pozrieme na to, ako vybrať pennyboard, aby si si spolu s ním mohol naplno užiť letné ulice.

Čitať viac…

Ako si vybrať správny skateboard

Pokiaľ si skateboardista začiatočník a hľadáš tvoju prvú dosku, tak si rozhodne na správnom mieste. So skateboardingom máme bohaté skúsenosti, preto sme pre teba pripravili jednoduchý manuál, aby sme ti uľahčili rozhodovanie pri nákupe tvojho nového skateboardu.

Čitať viac…

Brázdi jesenné ulice na namakanom skate od nás.

​​​​​​​Máš rád napätie a extrémne výzvy? Si tak trochu dušou umelec a miluješ ulicu? Tak potom si zaručene už niekedy privoňal k skateboardingu. Či už si skúsený skater alebo na svoju premiéru stále čakáš, namakanú dosku na jesenné brázdenie ulíc nájdeš jedine v našej aktuálnej ponuke.

Čitať viac…

21.6. Skateboarding stále nezomrel !

Ak si zase zabudol tak ti to pripomenieme 21.6. je opäť deň skateboardingu. Tak neleň doma, vezmi dosku skate či longboard alebo inú šialenosť a podpor tento krásny a zároveň extrémny šport, ktorý ťa aspoň raz v živote stiahol na dráhu ošuchaných dlaní ....

Čitať viac…

Zaujímavosti o skateboardingu, o ktorých ste (možno) nevedeli

21. jún je prvý letný deň a ako taký nemohol byť zvolený lepšie pre Svetový deň skateboardingu. Tento úžasný a nesmierne populárny šport je ako stvorený pre pekné, letné počasie a my vám na jeho počesť prinášame tento veselý článoček, v ktorom sa dozviete kopec zaujímavých faktov nielen o skateboardingu, ale aj jeho dvojičke - longboardingu.

Čitať viac…

Skateboardy sú out, teraz fičia longboardy

Prečo sa presúvať pešo, keď môžete longboardom? Milovníci streetovej módy určite vedia, aký pocit voľnosti prináša jazda na longboarde. Je neoddeliteľnou súčasťou sveta adrenalínu a skvelým presúvadlom do mestskej džungle. Longboard je jednoducho štýl, ktorý musíte mať.

Čitať viac…

Vynovte si skate pomocou najlepších značiek

Každý správny skejter musí poznať značky Jart Skateboards, Sk8mafia, Cruzade Skateboards, Mosaic Company a Iron Trucks. Skate či jednotlivé komponenty tiež podliehajú módnym trendom a inováciám, ktoré musíte sledovať. Viete, ako si správne vybrať skateboard?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise