Ideálne tenisky na beh a fitness? Jednoznačne New Balance

Široká škála štýlov s prémiovou podporou

New Balance tenisky sú najlepšia voľba pre všetkých aktívnych chodcov a bežcov, pretože ponúkajú skvelú oporu chodidlám. Ich tvorcovia sa totiž pri výrobe nezameriavajú len na jednu časť, ale špeciálnymi materiálmi a výstielkami naplnia celú kostru tenisky. Členky, päty ako aj predné časti chodidiel sú tak v nich dokonalo chránené a preto sú New Balance tenisky ideálne nielen na šport, ale aj pohodlné trávenie voľného času v meste či počas cestovania.

Imidžove tenisky za dostupnú cenu

Tenisky New Balance sú však i štýlovým kúskom, ktorému neprepadla len ulica, ale aj A-čkové hviezdy či Insta blogeri. Veď napokon aj celá reklamná kampaň značky sa už niekoľko rokov nesie v znamení sloganu: „Nosia ich supermodelky v Londýne a ockovia v Ohiu.“ Výrobcovia v ňom tak dokonale odprezentovali filozofiu brandu New Balance tenisiek, v ktorej sa spája pohodlie, funkčnosť a nadčasový dizajn za bezkonkurenčnú cenu.

 

Ikonické New Balance GC574LB1 tenisky

My u nás v Board Paradise dávame všetkých 10 modelu New Balance GC574LB1, ktorý sa už celé desaťročia pýši titulom najlepších tenisiek z dielne New Balance všetkých dôb. 574 ako sa medzi fanúšikmi slangovo nazýva predstavuje spoľahlivého partnera pri športe vďaka prepracovaným technológiám. Dizajnovo pritom ide o jedinečný kúsok, ktorý sa nezľakne street style ani high fashion. Mimochodom 574-ku u nás nájdeš v niekoľkých farebných prevedeniach i veľkostiach. V podobnom duchu sa nesie tiež model New Balance GC 515. Ten zas máme naskladnený nielen v dámskom, ale aj detskom prevedení.

 

New Balance miluje aj dosky

No a New Balance vo svojej tvorbe neobišiel ani fanúšikov dosiek. Preto ak hľadáš tie správne tenisky na letné ulice tak jednoznačne investuje do New Balance Am210Crd. Skate model ako vyšitý ti poskytne dokonalú priľnavosť ku skateboardu ako aj perfektnú odolnosť voči nárazom. Samozrejmosťou je tiež textilný zvršok, aby tvoje nohy dýchali aj počas prázdninových výpekov.

⌨️ K. Kmeťová 📸 New Balance

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise