Nová kolekcia Champion už v predaji

Prvotriedne mikiny za skvelé ceny

Champion Hooded Sweatshirt je legendárna mikina, s ktorou americká značka Champion putuje prakticky od počiatku jej vzniku. Takže okrem nás na ňu nedajú dopustiť všetci skalní fanúšikovia americkej NBA a NFL či tamojší vysokoškoláci, ktorí s Champion žijú od ich prvého nádychu na vybranej alma mater. My sa tomu veľmi nečudujeme, pretože Champion Hooded Sweatshirt je ľahká ako pierko, no dokáže zahriať aj počas chladnejších dní. Navyše sa vyrába z prvotriednych materiálov, preto ti zaručujeme, že ju nesperieš ani po 30-tom praní. Champion pri ich výrobe nezabudol tiež na dizajnové detaily ako sú logá či výšivky na viditeľných miestach, takže táto skvelá mikina ti poskytne nielen komfort, ale ja štýlový nádych.

 

Univerzálne tričká na všetky príležitosti

Podobný vibe ako s mikinou Champion Hooded Sweatshirt dosiahneš aj s univerzálnym tričkom Champion Crewneck T-Shirt. Ide o mega kúsok, ktorý zaručene zladíš nielen s džínsami, ale aj sukňou či elegantnými nohavicami. Klasické prevedenie vo viacerých farebných variantoch je podčiarknuté spracovaním zo 100% bavlny. Takže na tebe je už len to, či pôjdeš do regular strihu alebo ako milovník oversize módy zvolíš o číslo väčšiu veľkosť.

 

Tepláky na každú príležitosť

K tričku a mikine Champion určite nezabudni pridať aj nadčasové tepláky Champion Rib Cuff Pants. Perfektne padnúci slim fit strih ich predurčuje na každodenné nosenie nielen na doma, ale aj spoločnosti. V rámci našich noviniek si môžeš vybrať tepláky Champion Rib Cuff Pants vo viacerých farbách aj štýloch. Rozdielovým hráčom je v tomto prípade umiestnenie loga. Preto ak si rád stredobodom pozornosti určite choď do verzie s veľkým logom Champion v prednej časti nohavíc. Milovníci klasických old school strihov si zas prídu na svoje pri Champion Rib Cuff Pants s minimalistickou potlačou loga na nohe. Takže nech už ti z novej kolekcie Champion padne do oka čokoľvek, ver, že každý kúsok osvieži akýkoľvek outfit na maximum.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Champion


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise