Objav kopačky budúcej generácie Puma future

Unikátne kopačky Puma Future

Puma si pre svoju výnimočnú radu kopačiek, pod ktorú sa s radosťou podpísal už spomínaný Naymar vybrala jednotný názov Future. Nie je to vôbec náhoda, pretože kopačky Puma Future v sebe zosobňujú všetko, čo kopačky novej generácie potrebujú. Navyše prémiová rada Puma Future Ultimate určená nielen pre víkendových, ale aj profesionálnych hráčov, patrí k cenovo najdostupnejším v rámci aktuálnych špičkových kopačiek na trhu.

Aké sú kopačky Puma Future

Aké teda sú tieto jedinečné kopačky? Puma Future sa zameriavajú na koncept agility. Sú maximálne pohyblivé, obratné a zručné. Cielené vystuženie je situované predovšetkým v hornej časti, aby hráčovi poskytovali maximálnu podporu a odolnosť. No dizajnéri sa pohrali aj s podrážkou, ktorá ponúka výnimočnú ľahkosť a trakciu na ihrisku. Okrem toho sa v nich nachádzajú aj pokročilé 3D textúry na bočných stranách pre lepšie zarezávanie a vedenie lopty. Kopačkám taktiež nechýbajú tvarované čapy a zapínanie na šnúrky.

Detské kopačky Puma Future

Puma pri dizajnovaní jedinečných kopačiek Puma Future nezabudla ani na deti. Juniorské kopačky Puma Future Play sa takisto zameriavajú na podporu hráčskych schopností. Malým futbalistom tak svojou konštrukciou ponúkajú rýchlu výbušnosť. Navyše Dynamic Motion System v podrážke kopačiek Puma Future Play zafixuje nohu tak, aby váš potomok bez väčších ťažkostí dohral zápas až do konca. No a my na nich oceňujeme aj príťažlivý dizajn, vďaka ktorému bude malý junior na trávniku neprehliadnuteľný.

Cíť sa na trávniku ako v ponožkách

Puma to tak s jej radou kopačiek Puma Future vyhrala na plnej čiare. Hráči jej produkty milujú nielen kvôli funkčným vlastnostiam, ale aj kvôli jedinečným ponožkovým modelom ako v prípade Puma Future Ultimate alebo Puma Future Match. Navyše kopačky Future sa dajú nosiť aj bez šnúrok, čim sa podporí jedinečný štýl topánky. My to však odporúčame len v prípade, že sa bez ich opory budeš cítiť na ihrisku bezpečne.

⌨️ K.Kmeťová 📸 Puma

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise