Oblečte sa od hlavy po päty do značky Vans

Vans prináša vždy len to najlepšie! Nová nadupaná dámska kolekcia značky Vans je určená ženám, ktoré sa s príchodom chladnejších dní už musia obliekať teplejšie, no stále chcú vyzerať dobre. Už roky je v trende vrstvenie a tak je to aj túto sezónu. Na tričká s dlhým rukávom si môžete dať trendy bomberu, ktorú vám bude každý závidieť. Nezabudnite ani na poriadne topánky, ktoré udržia vaše nohy v teple.

Móda je presne to, čo vás vystihuje. Svojim outfitom môžete vyjadriť, čo cítite. Inšpiratívna pre vás môže byť jesenná kolekcia značky Vans. Jesenné počasie už dorazilo do ulíc, je teda najvyšší čas zaobstarať si sezónne veci do šatníka! V novej kolekcii sú nadčasové a zároveň klasické modely medzi ktorými si určite vyberiete svoj obľúbený kúsok pre túto sezónu.

Vans bordová bombera

Jednoduchá bundička

Veľkým trendom jesennej sezóny sú bombery, ktoré kedysi nosili iba chlapi, no teraz sú hitom u oboch pohlaví. Tieto prechodné bundy po novom módni guru prispôsobili potrebám každej nákupnej maniačky. Správnym dôkazom je aj jedinečná bombera Vans Boom Boom III. K vínovo červenej bunde z nylonu je kontrastom oranžová podšívka, ktorá jej dodáva šmrnc. Manžety na rukávoch aj páse ochránia vaše telo pred chladom. Zapína sa na zips a na bočných vreckách sú cvočky. Túto nadupanú bomberku jednoducho musíte mať.

Vans Batter Up 3 Raglan tricko

Tričko je základ

Je najvyšší čas vymeniť tričká s krátkym rukávom za tie s dlhým. Ideálnym tipom je bavlnené tričko Vans Batter Up 3 Raglan s okrúhlym výstrihom. Jeho vizuál je veľmi zaujímavý. Dominantnú bielu časť trička s červeným nápisom na prednej strane dopĺňajú kontrastné ¾ rukávy so vzorom. Bez problémov takéto tričko doladíte k akýmkoľvek nohaviciam, ale aj športovej sukni. Určite sa budete cítiť pohodlne.

Vans Old Skool Platform tenisky

Tenisky do dažďa

Jesenný outfit musíte doladiť tradičnými teniskami Vans. Plátenné čierno-biele tenisky Vans Old Skool Platfor s koženými detailmi vás jednoducho dostanú. Podšívka z bavlny poskytuje vynikajúcu priedušnosť a zabezpečí mimoriadne pohodlie aj keď bude vonku chladno. Gumovú podrážku s hrubým podkladom s klasickým vzorom dezénu a vulkanizovanou podošvou zase oceníte pri daždivých dňoch. Ak ale túžite pri sychravom počasí po niečom veselšom, čo vám urobí dobrú náladu, vyskúšajte farebné tenisky Vans Classic Slip-On. Čo je na týchto teniskách skvelé je to, že povrch je z prírodnej kože so vzorkovanou potlačou. Majú slip on strih, čiže ženskej nohe sadnú ako uliate.

Vans Sk8-Hi MAte Sepia ruzove tenisky

Do snehu

Nádherné topánky do zimného nevyspytateľného počasia sú určite svetlo ružové pastelové Vans Sk8-Hi Mte (Mte) Sepia. Vďaka vysokému strihu sa vám do vnútra neodstane sneh a vaše nohy budú stále v teplúčku. Tiež sa nemusíte báť, že by vám premokli. Príjemný vzhľad dotvárajú zlaté prvky na bokoch semišovej topánky. V týchto botičkách budete jednoducho kráľovnou!


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise