Skateboarding fandí značke Element

Element žije skateboardingom už 30 rokov

Element nie je len Johnny Schillereff, ktorý túto ikonickú značku v roku 1992 založil, ale predovšetkým celá plejáda svetoznámych jazdcov. Pretekárske ikony ako Bam Margera, Ray Barbee či Evan Smith, Nyjah Huston, ale aj Nick Garcia a Mark Appleyard nedajú na dosky s logom Element dopustiť. Okrem toho sa brand už roky snaží spájať lásku ku skateboardingu s filozofiou zodpovednejšej budúcnosti. Preto sa dosky i oblečenie Element vyrábajú z udržateľných materiálov, aby vášniví skateri ostali aj ďalšie dekády naladení na správnu vlnu.

 

Skateboardy Element sú nadčasové a spoľahlivé

Špičkové prevedenie, úžasné farby a nadčasový dizajn tak môžeš zažiť na akomkoľvek skateboarde z dielne Element. My osobne dávame všetkých desať skvelej edícii Element Solar Vibes i Element Seal. V ich prípade na skateboardoch nájdeš skôr decentnejšie pozadia doplnené extravagantnejšími ornamentmi. V otázke technického spracovania sú obe verzie podporené prvotriednym 7-vrstvovým javorovým drevom. Vďaka nemu sú tak skateboardy Element ľahké a odolné.

 

Špičkové skateboardové komplety Element

Na bezstarostnú jazdu a triky však môžeš použiť aj ďalšie skateboardové komplety z dielne Element. Napríklad klasická doska Element Section je vyrobená z niekoľkovrstvového kanadského javorového dreva a o vysokú spoľahlivosť počas jazdy sa pri nej postarajú aj kvalitné ložiská či 52mm kolieska. Ikonický dizajn a špičkové spracovanie ponúkajú aj skateboardy z limitovanej edície Star Wars. Ich perfektný tvar ti pomôže manévrovať ulicami aj v tej najhoršej premávke a vďaka skvelým motívom budeš zaručene neprehliadnuteľný.

 

Skvelá voľba pre začiatočníkov

Veľkosť palubovky a kvalitné trucky, ktoré sú pre skateboardové komplety Element typické sú navyše skvelou voľbou pre začínajúcich skaterov. Vyhovujú pritom nielen dospelým, ale aj teenagerom. Vďaka filozofii brandu sú dosky Element taktiež cenovo dostupné a my ti garantujeme, že ťa nesklamú nielen na ulici, ale aj rampe.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Element

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise