Vymeň staré converse tenisky za nové

Hviezdne tenisky už viac ako 100 rokov

Neviem ako ty, ale my si do detailov pamätáme moment, keď sme si prvýkrát obuli naše prvé Converse tenisky. Cítili sme sa ako hviezdy z amerických filmov a ten pocit sa v nás zopakuje vždy, keď si Conversky zaväzujeme pred cestou z domu. Tenisky Converse jednoducho majú jedinečný vibe, vďaka ktorému sa do nich dokážeš zamilovať niekoľkokrát za život. A to napriek tomu, že už nejaký ten piatok majú stovku na krku.

 

Ikonické Converse All Star

Sila vysokých Converse je totiž podporená nielen nadčasovým lookom, ale aj basketbalistom Chuckom Taylorom. Ten im vdýchol nesmrteľného ducha už v roku 1917. Neskôr sa k ikonickému dizajnu v podobe gumovej špičky a textilného zvršku pridalo aj logo All Star. No a od vtedy legendárnymi Converse teniskami nepohrdnú nielen fanúšikovia street style, ale aj deti či seniori. Converse tenisky však nemilujú len obyčajní smrteľníci. Nedajú na nich dopustiť i prvotriedne celebrity, ktoré si ich pravidelne obúvajú na červený koberec. Preto, ak váhaš, aké tenisky sú ideálne do letných dní, tak potom vedz, že nastal ideálny čas na to, aby si svoje staré Converse tenisky vymenil za nové.

Converse tenisky sú ideálne na leto

Skvelo ti totiž poslúžia počas horúcich dní ako všestranný doplnok. Veď ikonické Converse All Star tenisky budú hrať nielen s teplákmi, ale aj šatami, krátkymi nohavicami či boardshormi. V našom shope preto aktuálne nájdeš niekoľko druhov Converse tenisiek v rôznych farebných prevedeniach za akciové ceny.

Vysoké alebo nízke?

Tvojou úlohou je už len rozhodnúť sa či chceš ísť do klasickej bielej alebo jemného pastelového prevedenia. No a samozrejme dilemu môžeš mať aj z veľkosti. Conversky vo vyššej verzii sú skvelé na letné brázdenie ulíc s doskou a loptou v ruke. Nízke sa zas perfektne hodia na festival i plážovú party. Mimochodom tam sa podľa nás určite nestratia tenisky Converse Chuck Taylor All Star Eva Lift Plant Love. Klasické šnurovanie a jedinečný vzor totiž prvotriedne osviežia akýkoľvek prázdninový outfit.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Converse

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise